Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skrypt typu podbij.pl
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
podbij
Witam jestem właścicielem licencjonowanego skryptu typu podbij.pl.
Postanowiłem, że wiele osób chciałoby założyć taki serwis dlatego zacząłem sprzedawać ten skrypt. Jakie jest zainteresowanie? Jak narazie niewielkie, ale myślę, że dzięki niskiej cenie i funkcjonalności skryptu zainteresowanie wkrótce będzie o wiele lepsze.
Jakie są możliwości skryptu?
Panel administratora CMS umożliwia zmiane wszelkich możliwych opcji potrzebnych w działaniu serwisu:
• wartości podbić, czasy przedłużeń, ceny aukcji
• wystawianie nowych aukcji, klonowanie aukcji, usuwanie
• administrację użytkownikami
• podstrony informacyjne
• newsletter
• program partnerski (za polecenie serwisu darmowe podbicia)
• płatności
• aukcje
• newsy
• pakiety podbić
• kategorie
• kraje do których zgadzasz się na wysyłkę
• możliwość ustalania gratisowych podbić za rejestrację, wykup, za polecenie znajomym
• i całą masę innych opcji w tym takich, o których użytkownicy nawet nie powinni wiedzieć

Działanie panelu administracyjnego można przetestować pisząc na nr gg 12749245
Cena do negocjacji (niewielka)
Podgląd www.podbij.rox.pl
bigZbig
Czy ta aplikacja jest oparta o jakiś powszechnie znany framework czy to całkowicie autorskie rozwiązanie?
phpion
Cytat(bigZbig @ 25.02.2009, 20:35:39 ) *
Czy ta aplikacja jest oparta o jakiś powszechnie znany framework czy to całkowicie autorskie rozwiązanie?

Autorskie i do tego słabo napisane. Kilak dni temu ktoś pytał o ten skrypt i wówczas wywalało błąd w jednym miejscu, który pokazywał kod PHP skryptu. Błędu już nie ma ale moją opinię możesz przeczytac tutaj.
nowyyy31
tutaj jest bardzo podobny skrypt i za free

http://www.sendspace.pl/file/sdMQRNSf/
http://www.google.pl/search?q=Swoopo%2FTel...lone+-+Download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.