Witam
mam do zaoferowania voucher ktory pozwoli sprawdzić posiadane umiejętności i więdze z zakresu PHP5 tuż przed przystąpieniem do certyfikacji Zend PHP5
Sam owy certyfikat uzyskałem w 2009 roku (http://www.zend.com/en/yellow-pages#show-ClientCandidateID=ZEND011447)
voucher umozliwia przeprowadzenie 5 probnych egzaminow, 2 z nich wykorzystałem przed egzaminem, a więc 3 są jeszcze do zuzycia.
Co może dać Ci owy voucher?
- oszczędności - jeśli chcesz przygotować się do egzaminu Zend PHP5 Certyficate 3 probne testy w zupełności zdałem
Po 2-krotnym przeprowadzaniu egzaminu próbego dzień przed owym egzaminem 2-krotnie otrzymałem poziom "excellent", taki sam poziom udało mi się uzysać na egzaminie więc czułem się DOBRZE przygotowany, nie czułem POTRZEBY przeprowadzenia dalszych egzaminów próbnych
- samoświadomość - sprawdzisz realną wiedzę z zakresu PHP i zobaczysz jak naprawdę wiele rzeczy jeszcze nie umieszcz
Powiem szczerze, że duża część pytań jest bardzo skompikowana i całość wymagała naprawdę wielu godzin poświeconych na czytaniu manuala.
Pytania dotyczą m.in. któregoś parametru jakiejś mało znajej, ale udokumentowanej funkcji
Sam certyfikat jest bardzo dobrze renomowany zwłaszcza za granicą lub przy realizacji projektów dla klientów spoza Polski i kilkukronie odrazu pozwolił mi "przeskoczyć" proces rekrutacyjny
Oczywiście na egzamin mamy określoną ilość czasu: You will have 90 minutes to answer 70 questions.
Proponuję 48h licytację, do soboty, 9 czerwca, 12:30
W razie pytań chętnie odpowiem na PW