Chętnie podejmę współpracę w zakresie front-endu, najlepiej dłuższą, nie posiadam DG.

Dostępność: 20h / tydzień
Forma współpracy: umowa o dzieło / umowa zlecenie

Znam bardzo dobrze AngularJS (rok pracy na full time przy zaawansowanym projekcie), w tym pisanie testów jednostkowych, testów E2E, code review.

W temacie CSS'ów korzystam głównie z SASS, ale jeżeli ktoś preferuje LESS to nie widzę problemu pisania również w nim. Z frameworków natomiast wykorzystywałem Bootstrap (~3 lata doświadczenia), ale również tutaj chętnie dostosuję się, jeżeli wymagane będzie np z Zurb Foundation czy inny.

Wcześniej pracowałem też z Wordpress'em (2 lata dośw.) oraz pisałem mobilną aplikację hybrydową (Android, iOS) z wykorzystaniem Sencha Touch 2.

Inne technologie z którymi miałem styczność:
- jQuery
- BackboneJS
- ExtJS
- Grunt/Gulp

Backend (podstawy)
- Laravel
- Ruby on Rails

Poszukuje pracy dodatkowej w niedużym zakresie, którą można wykonać zdalnie - może jakieś kodowanie: landing page'y?, szablonów do Wordpressa?, wsparcie przy pisaniu aplikacji w Angularze? inne pracę związane głównie z front-endem?.
Wydaję mi się że pisze dobrej jakości kod i chyba nikt nie powinien narzekać smile.gif
Dodam jeszcze że interesuje mnie raczej współpraca z firmą. Aktualnie mieszkam w Warszawie więc jeżeli będzie taka potrzeba to spotkania - aby coś ustalić - również wchodza w grę, jednak pracę preferowałbym zdalną.

Jeżeli ktoś potrzebuję osoby z takimi umiejętnościami i doświadczeniem jak moje to zapraszam do kontaktu na PW lub pod adresem:

qnick.mail@gmail.com