Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca tylko dla elity!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
n0kl0rd
Witam.

Jestem koordynatorem grupy webmastersko/programistycznej "Meethod". Zajmujemy się wykonywaniem kompletnych rozwiązań dla internetu, zaczynając od prostych i efektownych stron-wizytówek a kończąć na zaawansowanych aplikacjach webowych. Niektóre z naszych ostatnich projektów to:
- www.specto.pl (cięcie grafiki, kodowanie, system zarządzania treścią)
- www.lesada.com (cięcie grafiki, kodowanie, system zarządzania treścią)
- www.insomniaclub.pl (grafika, cięcie grafiki, kodowanie, system zarządzania treścią)
- www.24auto.pl (cięcie grafiki, kodowanie, system zarządzania treścią)
...

Współpracujemy z:
- www.fogma.pl

Otrzymujemy coraz więcej zleceń. Jest ich tyle że ilość pracy zaczyna przerastać nasze możliwości czasowe, a fakt, że zawsze spełniamy oczekiwania naszych klientów, prowadzi nas do poszukiwania takich ludzi jak TY!
Więc jeśli dobrze znasz:
- PHP
- JavaScript
- XHTML
- CSS
- SQL
- XML

Oraz orientujesz się w takich programach graficznych jak:
- Adobe Photoshop
- Gimp

To znaczy, że Ciebie właśnie szukamy! Wiek, wykrztałcenie itp. nie grają roli. Najważniejsze są twoje umiejętności i podejście do zleceń. Przecież powinno się robić to co lubimy.

Wymagamy:
- próbki kodu (do wglądu i oceny)
- doświadczenia w branży
- wolnego czasu
- inwencji
- chęci do pracy

Zapewniamy:
- ciągłość pracy
- zarobki uzależnione od jakości i ilości wykonanej pracy
- miłą atmosfere
- możliwości rozwoju
- zaistnienia w branży

Zgłoszenia prosze przesyłać na adres: kontakt@meethod.pl (każde zgłoszenie zostanie rozpatrzone!) Być może czekamy właśnie na Ciebie!
ghostdog1
Cytat(n0kl0rd @ 17.06.2007, 17:34:38 ) *
Witam.

Jestem koordynatorem grupy webmastersko/programistycznej "Meethod". Zajmujemy się wykonywaniem kompletnych rozwiązań dla internetu, zaczynając od prostych i efektownych stron-wizytówek a kończąć na zaawansowanych aplikacjach webowych. Niektóre z naszych ostatnich projektów to:
- www.specto.pl
- www.sympozjum.com.pl
- www.lesada.com
.....

Bardzo ciekawe. To wy wykonaliście strone www.sympozjum.com.pl?? - bo jakoś mi sie nie wydaje.
Niestety podszywanie sie pod wykonanie serwisu przy ktorym nic nie zrobiliście nie jest mile widziane.
Serwis ten został oprogramowany przeze mnie(kodowanie) we współpracy z fogma.pl(grafika).

Przykre (a nawet żałosne) jest to że podając się za profesjonalną firmę posuwacie sie do takich zagrywek.

W związku z tym nasuwa sie pytanie ile faktycznie z waszego portfolio wykonaliscie sami hehe....
Fuzja
Przeciez autor tematu napisal, ze wspolpracuja z fogma.pl wiec moze robili grafike dla nich.
Krzasz
Cytat(ghostdog1 @ 17.06.2007, 18:55:33 ) *
Serwis ten został oprogramowany przeze mnie(kodowanie) we współpracy z fogma.pl(grafika).

@Fuzja: czytaj uważnie
mike
~n0kl0rd czy mógłbyś podać podać widełki zarobków jakich można się u Was spodziewać.
To że są uzależnione od wyników i umiejętności (czy inny standardowy nic nie znaczący slogan) to wiem, a jak to wygląda w praktyce?
n0kl0rd
Z sympozjum.com.pl może trochę się rozpędziłem, ale faktem jest że aktualnie poprawiamy tam kod i tworzymy CMSa, mimo wszystko jednak na czas póki to nie jest skończone usunę to z ogłoszenia.

Trudno podać widełki zarobków... bo one naprawdę są zależne od wykonanej pracy... Jak się 'obijasz' możesz zarobić 50zł, a jak poważnie bierzesz się do roboty i robisz szybko i dużo to myśle że ok. 2000zł powinneś wyciągnąć.

Pozdrawiam
mike
Cytat(n0kl0rd @ 17.06.2007, 23:12:39 ) *
(...) jak poważnie bierzesz się do roboty i robisz szybko i dużo to myśle że ok. 2000zł powinneś wyciągnąć.
Przykro mi to mówić ale jest tak jak podejrzewałem.
Praca jest dla elit. Ale płaca już marniutka.
Jeżeli chcesz zatrudniać dobrych programistów możesz śmiało tą kwotę pomnożyć x2 lub x3.
Inaczej możesz zacząć wybierać spośród początkujących ludzi tylko mówiących o sobie programiści.

Pozdrawiam,
Sylwin
A jeśli chodzi o te "zaawansowane" techniki... Widze u was przewagę "prostych" stron (sam flash) na uwagę może zasłużyć ten cms z ogłoszeniami moto ale to też prosta robota smile.gif Jeśli chodzi o prawdziwe projekty, które wymagają znajomości php od podszewki to nie macie zbyt dużego doświadczenia.
kszychu
Przypomnę tylko, w jakim dziale jest ten post i poproszę o dalsze niekomentowanie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to wie, jak skontaktować się z ogłoszeniodawcą.
Martio
Cytat(mike @ 17.06.2007, 23:31:13 ) *
Przykro mi to mówić ale jest tak jak podejrzewałem.
Praca jest dla elit. Ale płaca już marniutka.
Jeżeli chcesz zatrudniać dobrych programistów możesz śmiało tą kwotę pomnożyć x2 lub x3.
Inaczej możesz zacząć wybierać spośród początkujących ludzi tylko mówiących o sobie programiści.

Racja. Podpisuję się pod tym. Niestety, bardzo dużo jest ogłoszeń właśnie tego typu, że szukają specjalistów w swoich dziedzinach, a płacą tyle co początkującym. To już nie te czasy, kiedy ludzie błagali o jakąkolwiek pracę za jakiekolwiek wynagrodzenie. Tak było jeszcze 5 lat temu, ale teraz są inne czasy i właściciele firm muszą to w końcu zrozumieć.

Nikt dobry w PHP nie zmieni pracy na taką, gdzie pensje ma uzależnioną od tego jak mocno zapieprza, i gdzie średnio jest to 2k. Obecnie jest na tyle wolnych etatów, że dobry programista spokojnie znajdzie sobie spokojną pracę na etat, bez zapieprzu i siedzenia po godzinach za godziwe wynagrodzenie. Teraz 5k to standardowa pensja dla dobrego programisty PHP.

No i co najbardziej mnie denerwuje, to to, że firmy chcą zatrudnić człowieka orkiestrę: programista ze znajomością html-a i programów graficznych. Uważam się za dobrego programistę i za nic nie dotkę PS czy inny program graficzny, bo nienawidzę grafiki, a z kodem czuję się jak ryba w wodzie!
kszychu
Martio: poprosiłem o coś, olałeś mnie, dostałeś warna. Ktoś jeszcze chce skomentować to ogłoszenie?

---
To ja jeszcze tylko zamknę.
Gdyby autor chciał coś jeszcze dodać/dopisać proszę wysłać PW do któregoś z moderatorów.
~mike
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.