od kilku dni na forach takich jak PiO jest wielka wrzawa, bo systemy wymiany linkami po prostu zaczynają umierać śmiercią naturalną. ich moc już dawno była niewielka i trochę przewidywałem, że tak się stanie - choć nie na taką skalę.

mimo to, od jakiegoś czasu przymierzam się do stworzenia podobnego serwisu, ale moja wizja zupełnie różni się od tego co jest na rynku. koniec ze spamami, linkami w stopce, których nie lubi google itd. mam w głowie innowacyjny projekt, jednak trochę czasu mi brakuje na tak duży projekt

dlatego szukam ekipy współpracowników, którzy by mi w tym pomogli. nie mogę oferować dochodów na start, ale gwarantuje udział w zyskach - podpisujemy umowę i tego typu zabezpieczenia. szukam profesjonalistów, któ¶zy chcą popracować nad swoim biznesem i mają spoooro czasu.

mile widziane osoby, które mają pojęcię o szeroko rozumianym seo, by kilka moich myśli zweryfikowało lub dodało swoje.

grafików proszę o małe portfolio, a programistów sam zweryfikuję biggrin.gif

tak więc - jeżeli masz sporo wolnego czasu, lekkie pojęcie o pozycjonowaniu i chęć zarabiania w przyszłości niezłych pieniędzy - proszę o kontakt