Witam serdecznie wszystkich!
Ostatnio wszedłem sobie na oficjalną strone Federacji FIFA (naprawde polecam stronke)
Znalazłem tam dział: PREDICTOR. Chodzi o obstawianie wyników meczy piłkarskich. Zapewne niektórzy z Was grają w słynny STS, lub inne zakłady bukmacherskie.
Tutaj traktowane jest to jako dobra zabawa. Obstawiamy rezultat meczu (wygrany, przegrany lub remis) oraz w celu zdobycia większej ilości punktów możemy obstawić konkretny wynik meczu. Zliczane sa punkty z poszczególnych rund i zabawa się kręci.
Gra w to naprawde bardzo wiele osób z całego świata (setki tysięcy ludzi). Można tez stworzyć własną lige graczy i w tejże lidze są zliczane punkty.
Wystarczy się zarejestrować (oczywiście free) i kto zna język angielski, bez problemu poradzi sobie dalej.
oto link do Predictora: http://en.predictor.fifa.com/
Jest tam nawet sporo polaków, stworzyłem też osobną lige. Więc jak już ktoś sie zarejestruje i obstawi wyniki to oprócz tego że po prostu sobie gra, to może wyszukać naszą lige i wspólnie będzie fajna zabawa. Jak dojdziecie do momentu przyłączenia sie do ligi proszę wpsiać kod naszej ligi: 5-2
W razie pytań/problemów pisać tu bądź na maila: [usunięto]
Pozdrawiam, i mam nadzieje że ktoś sie zainteresuje.