Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeprosiny!!!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kubatron
Witam pisze ten post ponieważ zrozumiałem że się zachwowywałem jak głupi debil,kretyn,idiota,niezrównoważony psychicznie,nachalny,i niereagowałem na listy moderatorów i administratorów więc chciałbym zarówno przeprosić wszystkich forumowiczów jak i moderatorów i administratorów. :cry:
scanner
A co się stało?
kubatron
Za karygodne zachowanie, nabijanie sobie postów itp.itd.
wassago
a co wyjezdzasz do afryki??
DeyV
wassago - fajny avatar.

A co do zachowania kubatrona - czasem cuda czyni odpowiednio przygotowany PW.
Mam tylko nadzieję, że będziesz pamiętał o tych swoich wnioskach przez dłuższy czas (a nie że skończy sie na zachowaniu typu puciek, czyli 1 dzień - przepraszanie, kolejne 3 dni - szaleństwa...)
wassago
@DeyV dzieki (postanowilem brac przyklad ze Stewe'go :] )

wracajac do sprawy kubatrona, mam zle doswiadczenia z takimi ludzmi ktorzy oficjalnie przepraszaja a po kilku dniach robia to co robily. takze w tej kwesti zgadzam sie calkowicie z DeyV'em. no coz fakt, faktem, ze nabiles sobie ok400 postow, postami, ze tak powiem "malo inteligentnymi". mam nadzieje, ze faktycznie sie poprawisz i, ze zmiane bedzie widac juz niebawem. no i mam nadzieje, ze twojego avatara nie bede widzial tylko na forum hydepark, ale tez na innym forach oraz oczywiscie tez aby twoje posty byly w miare bardziej sensowne niz dotychczas...
kwiateek
Cytat
a co wyjezdzasz do afryki??

Na misje i pewnie czeka na przebaczenie laugh.gif
kubatron
Więc teraz naprawde zrozumiałem co robiłem. :cry:
rzseattle
Cytat
A co do zachowania kubatrona - czasem cuda czyni odpowiednio przygotowany PW.

Cytat
Więc teraz naprawde zrozumiałem co robiłem.  

Az sie zaczalem bac. DeyV mam nadzieje ze nigdy nie dostane tego "odpowiednio przygotowanego PW". laugh.gif
scanner
Ja tam bym poczytał takiego PW...
itsme
ok przeprosil
i koniec tematu nie ma co sie znecac nad chlopakiem

jednoczesnie znzaczamy iz to juz Twoje ostatnie przeprosiny. Nastepnym razem rozstaniemy sie.
DeyV
Cytat
Ja tam bym poczytał takiego PW...

Ty, scanner, ostatnio coraz częsciej pokazujesz jakieś masochistyczne skłonności. Coś z główką szfankuje? tongue.gif
scanner
Cytat
Żeby życie miało smaczek...
Sir Blade
Cytat
Cytat
Żeby życie miało smaczek...

raz dziewczyna raz chlopaczek questionmark.gifquestionmark.gif

no no scanner od tej strony Cie nie znalem winksmiley.jpg
scanner
Cytat
raz dziewczyna raz chlopaczek questionmark.gifquestionmark.gif
Ja tego nie powiedziałem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.