Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [kupię] php|architect's Zend PHP 5 Certification Study Guide
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
terabit
Jak w temacie...
kupię php|architect's Zend PHP 5 Certification Study Guide Second Edition :]
mike
Że tak zapytam: a co stoi na przeszkodzie żebyś kupił u wydawcy lub w Amazonie (ok. 66 PLN)?

Nie wiem jak z Kanady (php|architect) ale z USA (Amazon) będziesz miał 9.99 USD za przesyłkę i za jakieś dwa tygodnie paczka w domu.
kwiateusz
U wydawcy to: http://www.phparch.com/c/books/id/0973862149 bo zend chce jakiś podatek jeszcze potracac nawet za pdfa...

---
O ten link mi chodziło tylko Google wylansował Zenda wyżej tongue.gif
~mike
terabit
Cytat(mike @ 22.08.2008, 12:55:23 ) *
Że tak zapytam: a co stoi na przeszkodzie żebyś kupił u wydawcy lub w Amazonie (ok. 66 PLN)?

Nie wiem jak z Kanady (php|architect) ale z USA (Amazon) będziesz miał 9.99 USD za przesyłkę i za jakieś dwa tygodnie paczka w domu.

pomyślałem że może tutaj ma ktoś zbędną... już np zdał na ZCE, wtedy nie musiałbym korzystać z amazonu winksmiley.jpg

EDIT:

ok zdecydowałem ze jednak zamówię w php architekcie...
no i mam pytanko winksmiley.jpg
mam sobie kartę kredytową, w sklepie php architekta dochodzę do momentu wpisania danych karty...
jeszcze nigdy tak nie płaciłem więc czy ta kasa po prostu zostanie mi ściągnięta z konta?

EDIT 2:

ok oferta nie aktualna, już sobie zamówiłem w php archtekcie książkę winksmiley.jpg
a pdf od razu mogłem ściągnąć winksmiley.jpg

Dzięki :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.