Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JS?] Przekierowanie zaraz po włączeniu strony
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Vielta
Witam,
po zmianie całego wyglądu strony - a co za tym idzie głównego szablonu napisanego w html'u napotkałem dość spory problem z, którym nie umiem sobie poradzić.

Po zalogowaniu się na stronę (http://www.magic-world.pl - hasła testowe to test/test) przez wspomnianą wcześniej przeglądarkę Internet Explorer po kilku sekundach wczytywania się strona "wywala" następujący błąd:
Cytat
Nie można odnaleźć strony
Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono jej nazwę lub jest tymczasowo niedostępna.
Błąd pokazuje się tylko pod przeglądarką Internet Explorer - w wersji obojętnie której. Błąd nie występuje pod FF 2 oraz 3 ani pod Operą czy też Safari.

Poniżej umieszczam kod strony po zalogowaniu pod przeglądarką ff w wersji 3 (mimo wielkich starań nie jestem wystarczająco szybki, żeby uchwycić kod źródłowy pod IE - nie wiem? Może się różni?)

http://wklej.org/id/1180/

Z góry dziękuję i pozdrawiam smile.gif
paziek
jak wygląda index.php ?
Vielta
W index.php nie ma żadnego przekierowania - zresztą nie może być to wina index.php, gdyż pod innymi przeglądarkami wyświetla się bez problemowo a w końcu php nie jest uruchamiane po stronie klienta tylko serwera.
paziek
Formularz od logowania przekierowuje dane do index.php
Cytat
<form action="?ID=logowanie" method="post">Login: <input type="text" name="login" class="loginbar" />    Hasło: <input type="password" value="" class="loginbar" name="haslo"/></div><div id="logowanie_button"><input type="submit" value="" class="logowaniea" name="ok"/></form>

Następnie index.php generuje kod, który przekierowuje przeglądarke na inną stronę, a to co nam wkleiłeś, to już kod tej innej strony.
Jak chcesz aby ktoś ci pomógł z takimi informacjami, to pomyliłeś forum php z forum Oracle tongue.gif
Vielta
Ciekawe co to ma wspólnego z Oracle...
Tak wkleiłem kod tej strony, która to po zalogowaniu się poprzez IE wywala ten błąd, strona się ładuje przez chwilę i wywala ten błąd więc nie wiem o co ci chodzi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.