Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pojawiające się puste linie w źródle kodu PHP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
yalus
witam

Mam taki dziwny problem, otoz od pewnego czasu jak otwieram plik php z kodem to do istniejacych juz w nim lini z tekstem pojawiaja sie miedzy nimi nowe puste linie
i tak np. jak mialem w calym pliku ok 500 lini ladnie napisanego kodu to teraz mam juz prawie 10tys
Wkurza mnie to bo przerwa miedzy prawdziwymi liniami wynosi kilka czsami kilkanascie pustych lini.
Pliki trzymam na serwerze home.pl i otwieram je bezposrednio z serwera, jako edytora uzywam DzSoft PHP Editor 3.1.2.
Wczesniej pliki trzymalem na nazwa.pl ale takiego glupiego zachowania nie zauwazylem - czy to moze miec zwiazek z serwerem?

czy wie ktos o co tu chodzi?

pozdrawiam
yalus
Speedy
Bez sensu tongue.gif. Wątpię, żeby takie coś miało związek z serwerem. Prędzej z tym Twoim edytorem (o którym pierwsze słyszę).
Btw. Nie lepiej edytować pliki na localu i potem je aktualizować? Edycja na serwerze ma sens w celu dokonania jakichś drobnych zmian, a Ty piszesz, jakbyś cały czas tak robił.
bartg
Dodam, ze dawno temu miałem podobny problem z jednym plikiem smile.gif Niestety nie wiem co się potem okazało.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.