Odpowiedz brzmi tak a bynajmniej ja mam.
1. Nie podobają mi się te "rozbłyski/wodotryski" na przyciskach.
2. Nie podoba mi się, że podajesz pełną nazwę katalogu i plików jak nie ma jakiegoś pliku ogranicz się do strony błędu w typie "Podana strona nie istnieje".
3. Środek loga moim zdaniem jest taki za posty.
4. Na górze używasz odcieni niebieskiego i pomarańczowego a na dole szaro jest.
5. Czcionka słów "Nie masz konta? Zarejestruj się" kompletnie nie pasuje do zaloguj.
6. Powtórzę się po kolegach ale ten fragment z logowaniem wygląda po prostu okropnie.
7. Podstrona "Oszczędności" po co są przyciski "<< poprzedni" "następny >>" jak strony następnej jak i zresztą poprzedniej nie ma.
8. Forum jest kompletnie nie czytelne, myślał bym nad podziałał na jakieś kategorie i co drugi wpis na inny odcień (np szary).
9. Stopka nie zmusi być taka wysoka jak i tak nic w niej nie ma, wyróżnił bym jakoś napis "made by desnet".
10. dał bym jakieś znaczki w stylu "css valid" i "html valid" jeśli się postarałeś i strona nie ma błędów to można o tym poinformować.
11. W niektórych miejscach okno z podstronami mogło by być wyśrodkowanie.
12. Zakładka Aktualności datę wpisu dał bym na tym tytułowym pasku po prawej stronie.
13. Myślał bym nad menu z ankietami.
14. Postarał bym się o załatwienie loga banku a w zasadzie banków z przezroczystym tle.
15. Menu lewe nie równe w stosunku co do okna z podstronami (ramka tytułowa).
16. Rejestracja wygląda strasznie (środkowanie).
17. Regulamin ładnie wygląda a na stronie o mnie tekst jest zlany.
18. Muślał bym nad zablokowaniem forum dla gości tz widzieli by tylko stronę główną a pod kategorii już nie.
19. Myślał bym nad stronicowaniem banków na stronie głównej ale z przyciskiem "pokarz wszystkie".
20. Niezalogowany użytkownik może głosować - głupota pomyśl sobie mam zmienne ip i usuwam ciasteczka mógł bym oddać 100000 głosów.
Nie wiem czy mnie nie poniosło, ale mam nadzieję że coś Ci to pomorze. ;p
EDIT:
W zakładce Forum nie ma w stopce napisu "made by desnet"...
*Są to moje własne odczucia więc na każdy musi uważać podobnie...