Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design] autobusy
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
pg_dn
Projekt graficzny strony, tematyka jak w temacie - autobusy.

Strona ma być prosta, czytelna, intuicyjna i lekka. Zawierać będzie niewiele treści, w sumie pełnić będzie rolę wizytówki - najwazniejsze informacje o firmie. 

Na początki projekt wyglądał inaczej, po modyfikacjach kolorystyka śmierdzi mi troche naszą klasą, chociaż broń Boże nie wzorowałem się na niej winksmiley.jpg jakie sa wasze odczucia

link: http://img511.imageshack.us/my.php?image=projekt3ba7.png
pepele
jak na wizytówkę to ogólnie ok, ale ja bym zmienił czcionkę w logo
kazag
też nie mam się do czego przcyzepić, nie powala, ale nie taką ma przecież pełnić funkcję smile.gif
nrafal
Wizytówka OK, ale nie mogłeś wrzucić jakiegoś lorem ipsum zamiast opisu masakry w Somalii jak tekst przykładowy? tongue.gif:P
Kildyt
Jak dla mnie - do kosza.
Stwórz jakiś logotyp, a nie nazwa z efektem graficznym.
W stopce nie masz zastrzeżonych praw autorskich.
Ten obrazek nad "KONTAKT" za bardzo mi z tym słowem się nie kojarzy.
Zwiększyłbym szerokość strony.
Aktualnie przeglądaną pozycję menu zalecam wyróżnić.
Wszystko jest jakieś bez wyrazu.

Zacznij od nowa, z jakąś nową koncepcją na stronę.

Pozdrawiam winksmiley.jpg
1010
Cytat
W stopce nie masz zastrzeżonych praw autorskich.

Nawet jak nie zaznaczysz tego w stopce to i tak masz prawa autorskie, takie same jak by ten wpis istniał...
Kildyt
Cytat(1010 @ 1.10.2008, 21:18:42 ) *
Nawet jak nie zaznaczysz tego w stopce to i tak masz prawa autorskie, takie same jak by ten wpis istniał...

W internecie panują pewne standardy (a taki imho należy do nich) i trzeba się ich trzymać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.