Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] [zmoderowane]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
bomblix
Witam daje do oceny moja strone domowa. Caly czas nad nia pracuje wiec jesli macie jakies propozycje to prosze pisac.

[zmoderowane]

Pozdrawiam
korek_a
menu bardziej czytelne (rozstrzelić i zwiększyć trzcionke w ogóle jedne z zasad doboru trzcionki na stornę to to ze nie może być ona sherifowa a ta jest co powoduje brak czytelność )
kolory proponuje większy kontrast kolorów
na wysokości portfolio i dowlowd strasnzie zlewa sie z tłem białei chmurki
tło to jakieś pionowe krechy
tekst wewnetsz wszystkich podstorn jest go mało i strona wyglonda pusto tszeba by zwiekszyci tcionke zmienić kolor i go bardzie wyśrodkowac bo tak jest strasznie pszylepiony wsuie tekst staje sie czytelny kiedy go zaznacze myszke no azjmujesz sie ajaxema tu nic ciekawego nie pokazałeś smile.gif butony pszy ocenie portfolio wyglondaje jak z prl-u smile.gifa już biały napis(link zobacz) ktury czesto zlewa sie z białymi chmurkami to masakra

formulaz nie jest sprawdzany i można sobie wysyłac puste wiadomości

pszy pomocy <br/><br/> sie nie robi odstepów ten sam efekt bys miał gdybys dał <p>
nastepnie pszypomocy <center> sie nei wyśrodkowuje div-ów tylko margin:0 auto;
co do css to jak wartości ma 0 to nie tszeba pisać px bo niezaleznie czy to bedzie 0km czy 0mm to i tak będzie 0 ale to nie jest błed tylko po co

i dlaczego jest coś takiego jak margin-top:-14px; nie rozumiem jak jest wartośc 0 tez jest ok no ale ok

no to chyba tyle

// Naucz się poprawnie pisać po polsku, albo przestań się wypowiadać publicznie.
// Twoje posty są kompletnie nie czytelne. Firefox ma wbudowany słownik, więc proponuje Ci abyś się nim zainteresował.
// ~webdice
kavka
korek_a... zazwyczaj odpuszczam sobie takie komentarze ale tym razem nie mogę: zaopatrz się w przeglądarkę z automatycznym sprawdzaniem pisowni... blinksmiley.gif

Co do strony od strony graficznej: jeśli jest to Twój pierwszy projekt graficzny strony to nie jest źle aczkolwiek to praktyka czyni mistrza. Kolory jak dla mnie za jaskrawe. Menu odrzuca. "Programowanie by Bombel" - albo język polski albo angielski... zdecyduj się i konsekwentnie trzymaj się konwencji jeśli chcesz by Twoja strona dobrze o Tobie świadczyła. Portfolio musi być reprezentacyjne. Widząc taką stronę w życiu nie skusiłabym się na skorzystanie z Twoich usług mimo uwagi: "Zamawiając moje prace będziesz w pełni zadowolony".
devnul
zgadzam się z przedmówczynią, od siebie dodam że zaleciało mi to trochę poprzednim tysiącleciem, od strony kodu też nie za nowocześnie (dawno nie widziałem kodowania innego niż utf8 na stronach robionych przez kogoś technicznego i nie stawianych na gotowcach). Ogólnie to taki trochę potworek, jak coś z tego ma wyjść to praca, praca i jeszcze raz praca. Powodzenia

A korek, Ty to z całym szacunkiem ale pieprzysz jak korek, chyba do tego lekko nie trzeźwy.
webdice
Z racji że polecasz swoje usługi na stronie (a przynajmniej masz taki zamiar), uznaję to za reklamę, temat zamykam, a link moderuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.