Witam.
Zlecę wykonanie silnika gry przeglądarkowej. Szukałem od dość dawna w internecie ale nie znalazłem gotowego silnika ktory by mi odpowiadał. Dokładnie chodzi mi o silnik podobny do streetofrace.com (może być też klon). Jednym słowem chodzi mi o silnik gry przeglądarkowej w której będą odbywały się wyścigi samochodowe oraz oczywiście możliwość wykupinia konta premium które daje jakieś dodatkowe opcje. Myślę że najlepszym językiem do takiego skryptu jest język PHP i dobrze by było aby chętny do wykonania tego umiał pisać przejrzyście abym w razie potrzeby mógł sam nanieść drobne poprawki pózniej (z języka PHP umiem tylko podstawy). Oczywiście skrypy musi mieć połączenie z bazą danych mysql. Jeśli chodzi o grafikę to oczywiście tego nie chce. Chodzi mi o sam skrypt jednak dobrze by było aby np jako obrazek jakiegoś samochodu był np szary kwardar a w nim napisane "auto1" bowiem dzięki temu podmiana grafik nie sprawi dużo problemów. Jednym słowem wstawiając grafikę nie chciałbym ingerować w kod.

Noi na koniec najważniejsze a mianowicie ile Ci za to zapłącę. Przyznam się szczerze że jestem osobą fizyczną a nie przedstawicielem firmy więc moje fundusze są ograniczone ale też nie jestem małotalem któremu się nudzi i czeka na kieszonkowe. Jestem w stanie zapłacić kwotę o takiej wysokości jaką ty sobie zażyczysz ponieważ nie mam pojęcia ile może kosztować wykonanie tego skryptu. Sam się oceń na ile Cię stać, jaki wysiłek przy tym wykorzystasz, ile czasu Ci to zajmie i napisz mi ilę za to chcesz. Rozważam tylko poważne oferty.

Kontakt ze mną możliwy jest:
- pod adresem email: Smoker@poczta.pl
- pod tel.kom. 725586300

Proszę pisać jaka jest cena, ile potrwa przygotowanie, oraz ewentualne jakieś swoje własne sugestie, pytania.

OFERTA NIEAKTUALNA