marcelooo
18.10.2008, 17:07:59
Witam wszystkich forumowiczów,
Chcę dziś podrzucić do Waszej oceny layout portalu, każde
cenne spostrzeżenie mile widziane. Z góry serdeczne dzięki.
www.machnicki.com.pl/idol.jpgPozdrawiam
marcelooo
punkomuzykant
18.10.2008, 17:21:57
Te strzałki przy "więcej kobiet" itd są zbyt biedne w stosunku do reszty strony. Z mojej strony tyle w temacie ;p Ogólnie całkiem spoko.
Spawnm
18.10.2008, 17:22:19
dopracuj [nie masz jeszcze konta?] mało widoczne robione na odwal aby było ... daj pod formem logowania
devnul
18.10.2008, 17:32:21
starasz się iść z duchem czasu ale to nie bardzo wychodzi, wszędzie pełno tych pseudowebdwazerowych zaokrąglonych teł - paskudnie to wygląda jak nie jest odpowiednio dobrane i dopasowane w dobrych miejscach (a wszędzie na stronie to nie jest dobre miejsce). Poza tym typografia leży i kwiczy.
Strona do mnie całkowicie nie przemawia - ona na mnie krzyczy, a tego nie lubię.
i tak trochę OT: kolejny serwis (bo portalem to to nie jest i nie będzie - pogooglaj za definicją) w stylu fotka/nasza-klasa/grono/hot or not. Ludzie czy wy myślicie że w internecie jest miejsce na 10 miliardów identycznych niemalże stron? Zdobędziesz 5 może 10 użytkowników i na tym się skończy. Zacznijcie ruszać głowami i wymyślcie coś nowego albo jak już musicie to sklonujcie coś czego nie ma. Bo taki klon klona z klona w dodatku nie powalający wykonaniem i jak sądzę nie oferujący nic nowego/nadzwyczajnego to zwyczajnie marnowanie czasu.
Mlodycompany
18.10.2008, 22:49:11
kolorystycznie troszke słabo ale ogólnie wpożo. 9/10
l0ud
19.10.2008, 15:07:01
5/10, bo na jednym efekcie nie można oprzeć całej strony. Niemniej jest estetycznie.
.radex
19.10.2008, 19:02:25
Nie ma tragedii, ale IMHO trochę za dużo cieni, odbić, gradientów, "szklanych" efektów

Czyli po prostu przebajerowałeś
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.