odswiezam wlasnie szablon dla biura nieruchomosci, mam aktualnie dwie wersje rozniace sie kilkoma detalami. Mozecie mi doradzic ktora lepsza lub co poprawic w ktorejs z nich aby sie zdecydowac na dokonczenie projektu ?
-> za duży top -> wyszukiwarka mało czytelna -> wyszukiwarka powinna wg. mnie być na górze -> menu słabe, szara belka z białymi napisami, może lekkie urozmaicenie? (design 2) -> oba des różnią się tylko kolorem tła menu? ogólnie: 6/10
sf
21.10.2008, 18:38:12
- top jest za duży zdecydowanie - stopka za wysoka, adres powinien być w jednej linii, a to o copyright wtedy spokojnie po drugiej stronie się zmieści - wyszukiwarki nie skończyłeś... a to ważna sprawa w nieruchomościach i lepiej, aby była wyżej, a te treści poniżej - menu wyrównałbym do prawej strony
punkomuzykant
21.10.2008, 20:22:35
Wtrącę się tylko co do szukajki. Takie boxy z więcej niż 3 inputami odstraszają. Podzieliłbym to na dwie strony. Główną z podstawowymi parametrami + zaawansowane
trucksweb
21.10.2008, 20:48:15
po poprawkach i przemysleniach, top pozostanie duzy bedzie oparty na ajaxie z rotacja zdjec
Ogromny bajzel w kodzie, poczytaj te linki co podałem
trucksweb
29.10.2008, 19:07:09
jakbys sie nie domyslil to jest to CMS z dodatkowym -komercyjnym komponentem i tylko z mojej strony powinno wystarczyc, reszty sie domysl
methyl
29.10.2008, 22:06:58
http://wislokanz.pl - to też jest cms i bez żadnych tabelek W każdym cms'ie da sie zmieniać układ modułów i template, reszty się domyśl
trucksweb
30.10.2008, 09:52:22
nie wiem co cie napadlo ale ten watek sluzy ocenie designu to po 1. po 2. jakbys byl w temacie choc troche to bys sie domyslil ze joomla w tej wersji ktorej ja uzywam nie ma mozliwosci zrezygnowania z wielu elementow tabelarycznych po 3 komponent jest zakodowany i nie ma mozliwosci zmiany wiekszosci elementow odpowiedzialnych za uklad tabel
tyle powinno wystarczyc, jak masz jeszcze jakies uwagi z kosmosu to pisz na PW, dalem do oceny design a nie kod
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.