Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PortalGSM
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
krytyk
Proszę o ocenę mojego serwisu: http://www.portalgsm.friko.pl z góry dzięki!

----
Ankieta wyedytowana
krytyk: budka z piwem na innym rogu stoi
Seth
Seth
Cytat
Connection refused
patrycjusz
nie no a tak ładnie sie zapowiadało...
już prace larka miały poziom jeszcze ktoś tam a tu bęc znowu....
Cytat
Witaj na naszej stronie!!! Jesteś zawsze mile widziany!

taaa ciekawe kiedy :?
raczej tam nie wrócę, a właściwie a to napewno...
błędy:
..... i tutaj nastąpił długi wywód.....
plusy:
.....i tutaj nastąpiła długa cisza.....
Seth
Jestem zdecydowanie na NIE.
Wlasciwie to wszystko do poprawy i mowienie co jest zle a co dobre moglo by posluzyc za artykul, wiec daruje sobie winksmiley.jpg

Gdy w gre wchodzi moja kasa to taki tekst:
Cytat
Chcesz doladowac za darmo komórkę?questionmark.gif Wystarczy, że klikniesz tutaj, a następnie w polu "login osoby polecającej wpiszesz "692363226"!

...na takiej stronie wywyoluje odruchowe zamkniecie okna.

Ocena 0/10
Chinczyk
Eh, mi się nie podoba : Menu ma za mały odstęp od tekstu, za duża czcionka... i białe linki to chyba nie był dobry pomysł.

Ocena: 1/10
cf7ni5k
Żeby nie powiedzieć dno, nie podoba mi się. Nie wspomne już o tym, że w sieci znajduje się bardzo dużo portali o tej tematyce, a więc startując z taką stroną od razu skazujesz się na porażkę. Nie wiem co ma oznaczać to powitanie na str glownej, logo kiczowate, kolorystyka i czcionki beznadziejne... reasumujac: jestem na NIE. Zacznij wszystko od nowa.
id4
Witam.

Ogólnie jestem na nie.
Nie podoba mi się, nie przemawia do mnie, nie zainteresowała mnie i nie jestem aż tak ślepy (chodzi o wielkość czcionek).

Moja ocena: 2/10.
itsme
a mi szkoda slow .... .
spenalzo
Cytat
a mi szkoda slow .... .

(ze względu na młodzież poniżej 18 roku życia - mogliby mnie zaskarżyć za reklamowanie napojów alkoholowych)

Nie ma co pisac. Strona denna, więc nie bede dalej klawiatury wycierał.

Ocena 0+/5

(ten + za to, że szybko chodzi biggrin.gif)
Bakus
Ta strona świetnie pokazuje czego się nie powinno robić... masz cyba wszystkie z największych gaf internetu... sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.