Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena] Kolejna strona ze zdjęciami
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
vihoo
Proszę o konstruktywną krytykę.
www.fotowrzuta.pl
Stronka jeszcze w produkcji, ale wszelkie opinie mile widziane.
Speedy
Nie podoba mi się grafika. Jest jakaś taka niedzisiejsza. Logo i kolorystyka niespecjalne. Brak odstępów pomiędzy tekstem, a krawędziami strony. Jasnopomarańczowe nagłówki są ledwo widoczne. Popracuj nad oprawą wizualną.
jaQQu
Strona miała być prosta i przejrzysta? Jest, aż za bardzo. Szaro, buro i nijako. Brak poukładania odpowiednio treści. Wszystko tak jakby rozrzucone na jedną kupę. Powiem tak, nie odstrasza, ale nie można też pobyć na niej za długo.
Sam nie jestem jakimś tam profesjonalistą, jednak patrząc od strony użytkownika, to jest brzydko. Radził bym siąść chwilę przed jakimś programem graficznym, pomyśleć i zrobić wszystko tak, żeby zachęcało do rejestrowania się i spędzania na niej czasu.
vihoo
Dziękuję za opinie. Chyba jednak będę musiał posiedzieć nad layoutem. Jak dokonam zmian to dam znać. Jeszcze raz dzięki i zapraszam innych do krytyki.
MWL
BRZYYYDKIE tongue.gif
popraw wygląd, pogadamy smile.gif
bim2
Bardzo brzydkie nawet. Logo jak z lat 90 haha.gif Do poprawy!
marcio
A mi sie podoba nie wiem czemu zaskoczyles mnie w pewnym sensie, szata graficzna bardzo prosta ale mi sie podoba, strona funkcjonalna i mi bardzo szybko dziala + dla ciebie bo wkoncu jest to strona ze zdjeciami.

Jedyne co mi przeszkadza to to ze jak wchodze w moje zdjecia/albumy oczekiwal bym komunikatu ze nie mam zalozonych zadnych lecz tak nie jest strona jest pusta i wedlug mnie to moze wprowadzic w blad to raz a dwa to nie bardzo rozumiem jedna rzecz, Zarejestrowalem sie po czym moglem odrazu sie zalogowac gdy dostalem info ze musze aktywowac konto poprzez email zalogowalem sie i mialem info ze jesli nie dostalem klucza aktywacyjnego moze wygenerowac nowy, po aktywacji nie widze juz tej opcji ale nie mam tez dodatkowych funkcji ani nic moglbys chociaz nie dac sie zalogowac uzytkownikom nie aktywowanym albo cos.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.