Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Ocena]Ocena strony ... porady
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kamioool
Proszę się z tym zapoznać i ewentualnie czekam na jakieś sugestie i uwagi.

http://mikolaj.lhl.pl/index.php?id=33784271

@na dole

Wybacz mi proszę smile.gif Musiała mi gdzieś sie schować tongue.gif
mike
Strona główna tego forum zawiera listę działów pogrupowanych w kategorie.
Jakim trzeba byc ignorantem lub osobą bardzo słabowidzącą żeby nie dostrzec działu Oceny?

Przenoszę z Przedszkola.
parzol
O w morde ale kicz laugh.gif Od razu się człowiekowi humor z rana poprawia smile.gif
phpion
No bez jaj. Co tu oceniać? Tragiczny wygląd? Kiepski kod? Jak dla mnie to jest po prostu reklama!
sticker
widać że zaczynasz dopiero raczkować, i czeka Cie jeszcze troche pracy na swoimi umiejętnościami:
Ocena subiektywna:
1) Layout 3/10 - widziałem gorsze
2) ramki -3 niedobrze :/
3) upakowane wszystko w divach - ok
4) formularze powinny mieć labele
5) Genialny mikołaj może rób animacje dla dzieci :]
6) chęci +3
Ogólnie słabo, ale może będzie z Ciebie Bill G.
kamioool
Cytat(sticker @ 27.11.2008, 12:14:56 ) *
widać że zaczynasz dopiero raczkować, i czeka Cie jeszcze troche pracy na swoimi umiejętnościami:
Ocena subiektywna:
1) Layout 3/10 - widziałem gorsze
2) ramki -3 niedobrze :/
3) upakowane wszystko w divach - ok
4) formularze powinny mieć labele
5) Genialny mikołaj może rób animacje dla dzieci :]
6) chęci +3
Ogólnie słabo, ale może będzie z Ciebie Bill G.

O pierwsza porządna ocena smile.gif Dobrze zauważyłeś że zaczynam dopiero smile.gif Ta ... myślę że jeszcze się przyłożę do tej stronki smile.gif
Gify są z grafiki google tongue.gif
phpion
Cytat(kamioool @ 27.11.2008, 14:24:59 ) *
Gify są z grafiki google tongue.gif

Dlatego tym bardziej uważam, że nie ma tu czego oceniać.
Chrom
Dla mnie cokolwiek dziwne zestawienie, chyba że to spis zainteresowań autora
  1. <meta name="keywords" content="mikolaj, swieta, zabawa, prezent, okazja, choinka, gwiazdka, kamioool, sanki, renifer, boze narodzenie, sex, przemoc, narkotyki, pieniadze">
in5ane
Cytat(Chrom @ 27.11.2008, 13:27:46 ) *
Dla mnie cokolwiek dziwne zestawienie, chyba że to spis zainteresowań autora
  1. <meta name="keywords" content="mikolaj, swieta, zabawa, prezent, okazja, choinka, gwiazdka, kamioool, sanki, renifer, boze narodzenie, sex, przemoc, narkotyki, pieniadze">

Buhahahahaha...

@topic:
Co do strony, to (trochę) tragedia ;]
erix
Yyyy, nie widzicie linku referecyjnego...? On chce oceny, czy nabicia licznika? tongue.gif
Speedy
Cytat(phpion @ 27.11.2008, 11:45:31 ) *
No bez jaj. Co tu oceniać? Tragiczny wygląd? Kiepski kod? Jak dla mnie to jest po prostu reklama!

Chyba antyreklama tongue.gif, a te słowa kluczowe, to pierwsza klasa!
Kildyt
Jednym słowem jaja sobie robisz. Zaczynając od beznadziejnego wyglądu, przez bardzo zaawansowany kod html, kończąc na bardzo przemyślanych i mądrych słowach kluczowych. Przepraszam za taką ostrą krytykę, ale co mam napisać innego? Najpierw zrób coś porządnego z pomyślunkiem i z głową, a później chwal się nim. Pamiętam o tym, że cały czas tworzysz swoją przyszłość. Dodałeś teraz "stronę", a jak zrozumiesz coś i za kilka miesięcy dodasz coś na prawdę niezłego to i tak będzie w twoim archiwum życiowym fatalna strona.

Jestem bardzo ciekaw dlaczego użyłeś takich słów kluczowych? Czekam na odpowiedź: pw, jabber(kildyt@aqq.eu), gg. Liczę na poważne argumenty.

Sądzę, że dalsza dyskusja na temat strony i jej wykonania mija się z celem, co jednak nie oznacza, że na rozmowę jest za późno. Pozdro winksmiley.jpg
phpion
Cytat(erix @ 27.11.2008, 20:05:32 ) *
Yyyy, nie widzicie linku referecyjnego...? On chce oceny, czy nabicia licznika? tongue.gif

Yyyy, a nie widzisz podpisu w stopce "serwisu"? Chyba, że jest to zbieg okoliczności winksmiley.jpg
pyro
Cytat(phpion @ 27.11.2008, 21:21:20 ) *
Yyyy, a nie widzisz podpisu w stopce "serwisu"? Chyba, że jest to zbieg okoliczności winksmiley.jpg

Yyyy, a czy to oznacza że nie chce sobie nabić licznika winksmiley.jpg?
phpion
Cytat(pyro @ 28.11.2008, 00:00:17 ) *
Yyyy, a czy to oznacza że nie chce sobie nabić licznika winksmiley.jpg?

Yyyy, a po co? Nie prościej by mu było zmienić wpis w bazie/pliku?

Żeby nie było, że robię offtopa - strona nadal mi się nie podoba. Totalne dno. Sam pomysł również oklepany i raczej nie przyciągnie tłumów.
pyro
Cytat(phpion @ 27.11.2008, 22:07:20 ) *
Yyyy, a po co? Nie prościej by mu było zmienić wpis w bazie/pliku?

Żeby nie było, że robię offtopa - strona nadal mi się nie podoba. Totalne dno. Sam pomysł również oklepany i raczej nie przyciągnie tłumów.

Yyyy, licznik niekoniecznie musi byc w bazie, moze to byc tez licznik wysłań/odwiedzin/inne smile.gif

Żeby też nie robić off-topa, strona sama w sobie chałowa i to bardziej reklama niz ocena
Babcia@Stefa
Hehe.. troche surowe oceny smile.gif

Ale nie przejmuj się nimi kamioool, popraw swoją pracę i wystaw ponownie do oceny winksmiley.jpg

Jak dla mnie nie ma tu co ocenać, praktycznie zerowy wygląd.
Reklama robi za logo laugh.gif
Świetna animacja dla dzieci haha.gif
Na początek przygody z PHP & HTML nieźle (mowa o pomyśle) biggrin.gif

Pozdrawiam, WebNuLL
sticker
Cytat(in5ane @ 27.11.2008, 14:37:33 ) *
Buhahahahaha...
@topic:
Co do strony, to (trochę) tragedia ;]

Twoja mucha mnie irytuje tongue.gif
.radex
No strona tak prawdę mówiąc beznadziejna, ale jak poprawisz layout to na pewno będzie duużo lepiej.

A co do tych słów kluczowych - pewnie chodziło o to, żeby szybciej zdobyć popularność, w końcu takie słowa kluczowe jak pieniądze, narkotyki, przemoc są popularne tongue.gif

2/10 za dobre chęci i za to, że to Twoja pierwsza strona. popraw layout a ocena skoczy do góry tongue.gif

Cytat(Kildyt @ 27.11.2008, 20:55:35 ) *
to i tak będzie w twoim archiwum życiowym fatalna strona.

Każdy jakoś zaczynał... Jeden lepiej, drugi gorzej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.