Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Walentynki
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kubatron
Stworzyłem ten temat ponieważ chciałbym się od was dowiedzieć co kupujecie swoim dziewczyną,żoną na walentynki bo niemam doświadczenia a podoba mi się pewna dziewczyna..............................

Nieśmiejcie się :cry:
Chinczyk
3-metrowego pluszowego misia o kolorze czerwonym z wyrytym na brzuchu sercem ;]
scanner
Moja Pani ma walentynki odkąd mnie zna, więc wymienianie listy prezentów za długo by trwało..
Kubatron: ty sie nie pytaj obcych, tylko sam coś zrób. Polecam ręcznie wykonaną robótkę.
kubatron
Scanner: ale ja się wstydze zagadać i wręczyć :cry:
cichy
Cytat

No to o czym tu wogóle jest mowa?
Chcesz to wręczyć przez doręczyciela?
To najgorsze co można zrobić... :|

Generalnie nie wiem co możesz kupić. Ja nie mam takiego problemu (chyba)
Więc niestety w tej kwestii Ci nie pomoge.
Pozdro
Marusz
Cytat
chciałbym się od was dowiedzieć co kupujecie swoim dziewczyną

Cytat

Chyba troche to sprzeczne, nie sadzisz? Nie mniej jednak. Jesli dziewczyna jest inteligentna, to fakt, najlepiej by bylo, abys posiedzial troche czasu i ZROBIL recznie jakas fajna laurke/upominek. Potem po prostu jej to wrecz (i, jesli inteligentna, najlepiej sie za duzo nie odzywaj aaevil.gif )

Jesli jest jedna z tych dziewczyn, ktore maja chlopaka gora tydzien... to polecam kluczyki od BMW. To powinno zalatwic sprawe. Niestety Ci tutaj nie pomoge, poniewaz ostatnie BMW jakie mialem utopilo sie wraz z jachtem podczas zabawy na mazurach aaevil.gif
nobody
Polecam zamiast kwiatka,
a tak powaznie: chyba nie dorosles do tego skoro masz taki problem. Mowiac szczerze to takie zabawy, rozglos tego dnia, mnie nie bawia. Panna powinna miec z Toba zawsze walentynki, ew. mozesz wymyslec mile spedzony wieczor we dwoje aaevil.gif . Wymysl cos od siebie... W sumie, dzien jak kazdy - bo albo macie "walentynki" kazdego dnia, albo wam wspolczuje. :wink: A co do Twojego problemu: na rozmowe jest zawsze czas.
kubatron
A ja tez was zapytałem co kupicie swoim laugh.gif
DreeD
Sluchaj... najlepsza taktyka to polaczenie wszystkich wymienionych wczesniej i nieoczekiwany calus smile.gif
Cytat
najlepiej sie za duzo nie odzywaj
swiete slowa tongue.gif (ale obawiam sie ze Kubatron tak nie potrafi tongue.gif)

u mnie podzialalo tongue.gif
Bakus
Ja osobiście jestem przekonany, że najlepsze są prezenty wykonane samemu - widać w tedy poświęcenie i zaangażowanie w ten wyjątkowy dzień, a nie co roczne odchudzanie portwela...
yono
Ej stary nie ma się czym denerwować wszystko będzie w porządku!!! smile.gif Pamiętaj musiszn być wyluzowany. A ja poprosiłem koleżanki to mi pomogły wybrać prezent dla dziewczyny - jakiś srebrny lancuszek z wisiorkiem smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.