Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szablon] Moje pierwsze w zyciu Szablony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Dariusz2
Na wstepie sie przywitam smile.gif

Zagladam tu od dluzszego czasu i postanowilem zalozyc konto aby pokazac to co naskrobalem.

Zawsze 'balem' sie photoshopa i z niego nie korzystalem przy tworzeniu szablonow ale najwyzsza pora.

Wczoraj zrobilem swoj pierwszy szablon i dzisiaj po 5h przed monitorem kolejny.

Chcialbym Prosic was o oceny co zle robie, co jest tandetne i przestarzale.
Miejcie w uwadze to iz to moje pierwsze szablony : )

Szablon z Wczoraj ( pierwszy w zyciu ) nazwalem go PORTFOLIO :

Zobacz w orginalnych rozmiarach

Szablon ktory zrobilem dzisiaj po 5 godzinach trudow.

Zobacz w orginalnych rozmiarach

Prosze smialo oceniac smile.gif
Cypherq
W mojej opinii, "kategorie" i "newsy" jakoś nie pasują kolorem do reszty drugiego szablonu.
teleimpact
Nie odnaleziono adresu tiredsmiley.gif
Spawnm
mi się obrazki wyświetlają smile.gif

A co do wyglądu-> strasznie wielkie to wszystko , zwłaszcza prawe menu w 1 pracy .
melkor1984
1 layout:

Strona trochę mała, przez co będzie nieczytelna. Po co Ci tak olbrzymie menu skoro na treść (której trochę powinno być) pozostanie Ci mało miejsca. Zmniejsz to menu lub powiększ miejsce na treści, albo daj menu u góry w pasku. Ogólnie to menu i stopka zajmują Ci jakieś 40% strony...

2 layout:

Ponownie zbyt wielkie menu tym razem górne. Albo zmniejsz ten zielony box z filmikami, albo menu do odtwarzania daj z boku obrazu a nie pod nim. Jak otworzyłem w oryginalnym rozmiarze to nagłówek z menu zajął mi prawie cały ekran a dodam że mam monitor 19 cali w dużej rozdzielczości - na laptopie o by mi się to na ekranie nie zmieściło. No i fakt te czarne buttony nie pasują kolorystycznie do reszty

Ogółem

Jak na pierwszą zabawę PS nie jest najgorzej chociaż oczywiście grafika nie powala... szczególnie w pierwszym layoucie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.