Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] wykonanie prostego menu w java script
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
krzysiekj
Witam chciałbym prosić o wykonanie bardzo prostego menu rozwijanego w java script. Potrzebuję je w takim wyglądzie i w takiej kolorystyce jak poniżej. Ważne żeby linki podświetlało na zielono jak się na nie najedzie. linki w rozwinięciu mają prowadzić do jednej strony tylko do podrozdziałów (etykiety). Tylko ten jeden element menu będzie rozwijany i będzie miał dokładnie tyle podmenu i o takiej treści. Byłoby miło, aby w przyszłości można było bardzo prosto zmienić w pliku, kolor, linki czy dodać kilka podmenu. Wszelkie oferty cenowe proszę na priv. Zależy mi dosyć na czasie!

kamil4u
Cytat
w javie

Chyba w JavaScript? - Java to nie to samo co JavaScript - zapamiętaj to w końcu smile.gif - na wikipedii masz wyjaśnione smile.gif
krzysiekj
Cytat(kamil4u @ 19.05.2009, 20:22:11 ) *
Chyba w JavaScript? - Java to nie to samo co JavaScript - zapamiętaj to w końcu smile.gif - na wikipedii masz wyjaśnione smile.gif

Specjalnie dla Ciebie poprawiłem.
zegarek84
a co jeśli ktoś będzie miał wyłączone js??

trzymaj się standardów i każ to zrobić w CSS - szkoda, że w tym tygodniu ni emam czasu ... - taki prosty przykład rozwijanego obiektu bez js (oczywiście jeszcze trzeba dołożyć żeby było to co chcesz ):
  1. <head>
  2. <style>ul {display:none;list-style-type : none}
  3. #cos:hover ul {display:block}</style>
  4. </head>
  5. <body style="background-color : #eb8e6d; list-style-type : none;">
  6. <div id='cos'>fgdddsg
  7. <ul>
  8. <li> 1 </li>
  9. <li> 2</li>
  10. <li> 3</li>
  11. </ul>
  12. </div>
  13. </body>
  14. </html>

co do starszych IE to dokłada się "protezę" w js bądź .htc do obsługi :hover i wsio hula...
Lejto
jestem zainteresowany
gg: 7327064
mail: agencik@gmail.com
krzysiekj
TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ ZLECENIE WYKONANE
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.