Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wnetrzaikrajobraz
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Black-Berry
Trwało to ponad 2 miesiące i jeszcze nie wszystko jest gotowe. Chętnych zapraszam do komentowania:
http://www.wnetrzaikrajobraz.pl/
Shadowsword
Szczerze? Po adresie url pomyślałem sobie, że "strona jakiś projektantów czy czegoś, więc będzie cudo". Po otwarciu zobaczyłem ubogi layout głównie z białych przerw ;(

Kod w miare posortowany, tylko za dużo stylu w html
Cytat
div class="banner"><div style="width: 240px; height: 170px; margin: 0; margin-top:0px; padding: 0; padding-top:26px; background: url('edc_media/Banners/Other/bg.gif') no-repeat; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;">
itp.
A do tego
Cytat
Result: 77 Errors, 43 warning(s)

Poza tym jak na stronie głównej jest blok "realizacje" to mimo, że wszystko się mieści po prawej stronie mam pasek przewijania,a gdy nim macham poza blokiem "realizacje" przesuwa się też blok "baza firm" co śmiesznie wygląda.

Forum ma ładnie zrobione brązowe paski, ale napisy na nich są zbyt mało widoczne. Fajnie, że górne menu zostaje nawet, gdy jesteśmy na forum (bardzo lubie, gdy wchodząc na forum nie wychodzimy z poralu).

I jeszcze nie wiem czy to dobrze, że na różnych podstronach masz różny układ menu i paneli. Kiedyś czytałem, że na wszystkich podstronach powinien być jednakowy, ale układ strony robie zawsze żałosny i beznadziejny, więc się nie sugeruj ( nie mogę się odzwyczaić od stron z menu po prawej i lewej stronie, treścią po środku i pierdołami pomiędzy logiem a stroną).

Ogólnie ładna strona, ale spodziewałem się czegoś jeszcze ładniejszego (a i jeszcze stopka ładna).
bim2
Ładne.

Rozjechało Ci się aktualności i ostatnio na forum. smile.gif

Jak masz bazę firm, to może wstaw tam klikalną mapkę? smile.gif
Black-Berry
Faktycznie strona się nie waliduje i jest dużo stylów inline. Nie zauważyłem tego wcześniej bo to stało się dopiero po dodaniu wstawek z banerami. Wcześniej miałem pełną walidację. Jakoś nie chce mi sie poprawiać wstawek które dostaję od innych firm.

Dzięki za uwagi.

Cytat(bim2 @ 1.07.2009, 01:55:24 ) *
Rozjechało Ci się aktualności i ostatnio na forum. smile.gif

W jakiej przeglądarce ?
bim2
Firefox 3.5 - Windows Vista

EDIT:
Teraz sprawdziłem i wszystko ok blink.gif
matixrr
Bardzo ładne.

Podpisuje się pod stwierdzeniem bim2, aby mapa była klikana bo sam się na to nabrałem że nie działa winksmiley.jpg

W kodzie nie zauważyłem mata tagów od słów kluczowych i opisu oO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.