Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Soundtracks Online
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
martin1234
Witam,

wykonałem stronę internetową na bazie skryptu wordpress, która jest dopełnieniem mojej ostatnio prezentowanej strony na tym forum (Trailers Online). Pomysł mój jest taki, aby na stronie Trailers Online pojawiały się zwiastuny najnowszych premier i zapowiedzi kinowych, natomiast na stronie Sountracks Online najnowsze i starsze soundtracki do posłuchania.
Wykonałem projekt gradiczny, templatkę.
Proszę o waszą ocenę mojej strony.

Link: www.soundtracksonline.pl

Pozdrawiam.
blooregard
Wiesz co Ci powiem?
Rewelacja.

Dawno nikt na tym forum nie zaprezentował tak ładnej i dopracowanej pod względem layoutu strony.
Walidator przechodzi bezbłędnie.

Nie no, dla mnie super. Gratulacje.
martin1234
Cytat(blooregard @ 16.07.2009, 00:32:17 ) *
Wiesz co Ci powiem?
Rewelacja.

Dawno nikt na tym forum nie zaprezentował tak ładnej i dopracowanej pod względem layoutu strony.
Walidator przechodzi bezbłędnie.

Nie no, dla mnie super. Gratulacje.

Dzięki smile.gif. Zawsze staram się , aby każdy mój projekt był oryginalny i w jakiś sposób wyróżniał się na tle innych stron.
planet
przejrzyste, intuicyjne, tak trzymać winksmiley.jpg nic tylko życzyć wysokiej oglądalności i rozwoju.
Fifi209
Bardzo ładne wykonanie, na prawdę rzadko widuje się coś takiego. Wygląda znacznie lepiej niż te płatne. ;d
martin1234
Dziękuję za tak dobre oceny mojej strony. Co do płatnych templatek, to przejrzałem parę i nic interesującego nie zauważyłem. Po pierwsze dość sporo błędów mają w kodzie źródłowym (mówię o tych, które widziałem). Moim zdaniem jak coś jest płatne, to powinno być lepiej dopracowane. Po drugie - większość rozwiązań zawartych w teplatkach premium można znaleźć w internecie. Dlatego wolę robić własne templatki, bazując na swoich rozwiązaniach i sprawdzonych pluginach, które zawsze trchę zmodyfikuje dla własnych potrzeb smile.gif.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.