Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer dedykowany ...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
arafat
Witam. Kupiłem niedawno serwer dedykowany pod grę on-line lecz niestety nie wyszło mi z tym projektem. Mniejsza o to. Chciał bym jakoś ten serwer wykorzystać aby mi się zwróciło chociaż parę złotych. Nie był drogi bo 300 zł ale dla mnie każdy grosz się liczy winksmiley.jpg Czy macie jakiś pomysł co można zrobić na takim serwerze? Coś fajnego i czego nie ma dużo w sieci. Jeżeli ktoś był by chętny pomóc mi bądź chociaż dać pomysł będę bardzo wdzięczny.

Dane techniczne serwera:
Procesor: Intel Core2Duo
2x 2.66+ GHz
4 MB L2 - FSB 1066 MHz
Pamięć operacyjna RAM: 4 GB DDR2
Łącze: 100 Mbps SLA Premium

Myślałem nad jakimś hostingiem lecz to troszkę mało czasu bo serwer mam jeszcze jakieś 15 dni. Za ten czas chciałbym coś zarobić żeby już nie było tyle tego płacenia. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam,
Arafat
pyro
Cytat(arafat @ 2.08.2009, 16:28:45 ) *
Myślałem nad jakimś hostingiem lecz to troszkę mało czasu bo serwer mam jeszcze jakieś 15 dni. Z

Masz go jeszcze w swoim posiadaniu na 15 dni, czy źle zrozumiałem? Jeśli tak, to nie chcę Cię rozczarować, ale nic konkretnego nie zrobisz.
arafat
Chodzi o to że mam 15 dni i w te 15 dni coś chcę zrobić żeby był sens płacenia za kolejny miesiąc smile.gif
Crozin
Jeżeli masz płacić 300/miesiąc za coś z czym nie bardzo masz co robić... odsprzedaj go.
Ciupaska
Może dało by się zrobić stronę która zarobiła by na serwer, i pare groszy do kieszeni. Ale w 15 dni?
Nie ma takiej opcji, nawet przy sporych nakładach na reklamę, może to zająć nawet 2 miesiace.
Nawet jeśli, to na początek na pewno nie będzie potrzebny Dedyk. No chyba ze będzie to Hosting.
A tu na pewno będzie ciężko i to przez spory okres czasu.
Zainstaluj wyszukiwarkę mp3, zareklamuj stronę, i zarobisz. Gwarantuję!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.