Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [gra]Street Rally
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
boosik01
Witam, jestem tu nowy ale korzystam z tego forum już od dłuższego czasu ; ))

Chciałem wam dziś zaprezentować gre Street Rally.

W grze mozna:

Brak udział w wyścigach, ścigać się z innymi, napić się, pogadać w zajeździe z przyjaciółmi, stworzyć team, tuningować bryki i wiele innych rzeczy ; ))
Prosze was o komentarze co wam się podoba a co nie...

Link: Kliknij Tu by przeniesc sie do gry
Cypherq
Za taką oprawę graficzną powinno się odcinać kabel od internetu. Reszty nie miałem odwagi zwiedzać.
boosik01
Nie stety grafikiem nie jestem sad.gif Lecz lay będzie zmieniony i to na 100% winksmiley.jpg I to raczej jutro ;P
Cypherq
Dobra, kodowanie jest be, menu nie zrobione na liście. Daj konto testowe jak dajesz do oceny.

Zalogowałem i musiałem odświeżyć stronę trzy razy, żeby zamiast białej strony pojawiła się zawartość. Wiesz coś o tym?
I ten błąd: "możesz ją ściągnąć z TĄD".
Jako avatar udało mi się dodać przypadkową bibliotekę .dll, tzn. tak twierdzi gra.
Udało mi się również przelac pieniądze sobie samemu.

Chłopie, w którą podstronę nie wejdę to jest jakiś błąd. Dopracuj to najpierw i dopiero pokazuj ludziom. Testy, testy, testy!
Quantum
Cytat
Osobicie do gry polecam przeglądarkie Mozille Firefox

Cytat
rejestrując się akceptujesz regulamin

jaki regulamin?..

Cytat
Not Found

The requested URL /forum/viewtopic.php was not found on this server.

po próbie logowania z błędnymi danymi przenosi mnie na stronę główną, może jakiś komunikat o błędzie?..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.