Cytat(Michalo1994 @ 22.08.2009, 11:25:18 )

Witam, mam do sprzedania skrypt, dzięki któremu w chwilkę zdołasz zrobić portal społecznościowy, randkowy itp typu nasza-klasa, czy fotka.pl
Skrypt posiada, ładny szablon, który za dopłatą zmodyfikuję.
nieźle się uśmiałem

czyli jesteś właścicielem skryptu/systemu, w którym w
chwilkę mogę sobie zrobić duży portal społecznościowy, na który oczywiście będą wchodzić miliony i wszystko za darmo postawisz na serwerze cba, boo lub na republice
do tego cena 200zł wskazuje, że:
1) zbytnio się nie napracowałeś, więc skrypt jest ogólno dostępny, a ty go przerobiłeś lub zrobiłeś wg Ciebie super hiper skrypt z możliwością rejestracji, logowania i dodawania zdjęć z darmowych bibliotek i pewnie skrypt jest dziurawy jak sito
2) jedziesz na hurt i wszędzie wystawiasz takie oferty
W dodatku sądząc po temacie, za które masz ostrzeżenie (
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=11...mp;#entry578966 ) nie masz zbytniego obycia z programowaniem, mylenie Javy z JS
Cytat
Mógłbys mi napisac jak to bedzie wygladalo, bo sobie nie poradzilem;) Bede wdzieczny;)
zaraz potem po poproszeniu o wkład własny:
Cytat
nie kombinowalem, bo wogole tego nie skapowalem;( Jak cos zrobilem to nic sie nie otwierało, nie mozecie napisac jak to ma wygladac?
doprawdy, Hihg Quality

Ps. wyprzedzając wypowiedzi, przepraszam za zbyt mocny ton tej wypowiedzi, ale wg mnie jest to normalne oszustwo