Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [sprzedam] skrypt portlau społecznościowego
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
Michalo1994
Witam, mam do sprzedania skrypt, dzięki któremu w chwilkę zdołasz zrobić portal społecznościowy, randkowy itp typu nasza-klasa, czy fotka.pl
Skrypt posiada, ładny szablon, który za dopłatą zmodyfikuję.

Każdy użytkownik zarejstrowany posiada łatwy i czytelny profil, z możliwością dodania do znajomych, wysłania wiadomości, oglądania informacji typu gadu-gadu, skype:) Każdy użytkownik ma swoją galerię, w której z łatwością może umieszczać zdjęcia.

Demo, pokaże zainteresowanym, piszący na PW, lub mailem: mfabjanski@onet.eu
po kupinie skryptu, zainstaluje go za darmo na serwerze:)

Cena: 200zł

rzymek01
Cytat(Michalo1994 @ 22.08.2009, 11:25:18 ) *
Witam, mam do sprzedania skrypt, dzięki któremu w chwilkę zdołasz zrobić portal społecznościowy, randkowy itp typu nasza-klasa, czy fotka.pl
Skrypt posiada, ładny szablon, który za dopłatą zmodyfikuję.

nieźle się uśmiałem haha.gif

czyli jesteś właścicielem skryptu/systemu, w którym w chwilkę mogę sobie zrobić duży portal społecznościowy, na który oczywiście będą wchodzić miliony i wszystko za darmo postawisz na serwerze cba, boo lub na republice

do tego cena 200zł wskazuje, że:
1) zbytnio się nie napracowałeś, więc skrypt jest ogólno dostępny, a ty go przerobiłeś lub zrobiłeś wg Ciebie super hiper skrypt z możliwością rejestracji, logowania i dodawania zdjęć z darmowych bibliotek i pewnie skrypt jest dziurawy jak sito

2) jedziesz na hurt i wszędzie wystawiasz takie oferty

W dodatku sądząc po temacie, za które masz ostrzeżenie ( http://forum.php.pl/index.php?showtopic=11...mp;#entry578966 ) nie masz zbytniego obycia z programowaniem, mylenie Javy z JS

Cytat
Mógłbys mi napisac jak to bedzie wygladalo, bo sobie nie poradzilem;) Bede wdzieczny;)

zaraz potem po poproszeniu o wkład własny:
Cytat
nie kombinowalem, bo wogole tego nie skapowalem;( Jak cos zrobilem to nic sie nie otwierało, nie mozecie napisac jak to ma wygladac?

doprawdy, Hihg Quality sciana.gif

Ps. wyprzedzając wypowiedzi, przepraszam za zbyt mocny ton tej wypowiedzi, ale wg mnie jest to normalne oszustwo
phpion
Cytat(rzymek01 @ 22.08.2009, 11:49:53 ) *
Ps. wyprzedzając wypowiedzi, przepraszam za zbyt mocny ton tej wypowiedzi, ale wg mnie jest to normalne oszustwo

Dlaczego oszustwo? Dostaniesz dostęp do wersji demo więc będziesz mógł zapoznać się z możliwościami skryptu. Kodu coprawda nie zobaczysz no ale powiedz mi kto udostępnia kod przed sprzedażą? Pomijam fakt, że z pewnością będzie to szajs no ale cena będzie jak najbardziej adekwatna do jakości towaru. Gdzie tu widzisz oszustwo?
Quantum
Cytat
przerobiłeś lub zrobiłeś wg Ciebie super hiper skrypt z możliwością rejestracji, logowania i dodawania zdjęć z darmowych bibliotek

jeśli by tak było to zauważ, że większość darmowych skryptów jest na licencji, która pozwala jedynie na jego używanie w celach nie komercyjnych nie pozwalając na rozpowszechnianie dodatkowo czerpiąc z tego korzyści finansowe, więc jeśli tak jest to jest to już łamanie prawa i postanowień licencyjnych, do tego takie skrypty jak to już wyżej rzymek01 napisał są dziurawe.

co do ceny.. 200zł ? IMHO to jakaś kpina. Mówisz, że aplikacja podobna jest do n-k, fotki, ok możliwe, że tylko wyglądem (chociaż tutaj też się zastanawiam tongue.gif ale ok, niech Ci będzie) czy twój "quick & cheap & easy" serwis posiada zoptymalizowane rozwiązania programistyczne? za taką cene, nie sądze. Z widoku dema różnic może nie być, jedynie taka, że twoje skrypty będą wykonywać się kilka razy wolniej. Jeżeli jestem w błędzie, dopisz 2 zera do ceny haha.gif

Pozdrawiam
emp
Chłopaki do tego trzeba podejść inaczej musicie się zrelaksować to nie jest jakiś biznesmen tylko dzieciak który być może zaczyna swoją przygodę z wielkim biznesem.

Zdania nie zaczynamy od więc.
Więc zacznijmy od tego ]:-> ( to był mój najgorszy uczynek w życiu zacząłem zdanie od więc jestem zły )

Twoja oferta i ty musicie być wiarygodni. Powiedz mi uwierzysz kiedy ci będę chciał merca S klasy sprzedać za 200 ojro.
Ty musisz być wiarygodny potrzebujesz strony na której możesz opisać swój projekt, pokazać go na zrzutach.
Jak masz więcej chęci możesz zrobić w winku prezentacje, udostępnić demo.
Ludzie powinni mieć dostęp do informacji o tobie czym się zajmujesz jakie masz doświadczenie.
Musisz mięć plan i wszystko przemyśleć jak chcesz coś sprzedać i robić to zgodnie z opracowanym planem.
To co chcesz sprzedać musi być dobrze opisane.
Sprawdź czy to co chcesz sprzedać będzie mieć nabywców jaka masz konkurencje zanim zaczniesz coś produkować.

Ja gdy wchodzę na stronę jakiegoś oprogramowania i nie widzę co najmniej zrzutów z ekranu to od razu ze strony wchodzę bo wiem że autorzy mają coś do ukrycia, a nie coś czym by mogli się pochwalić.
Gdy jakaś podstrona, albo coś na stronie nie jest wykonane do końca lub jakiś błąd wyskakuje to też od razu rezygnuje ponieważ zakładam że takie samo będzie oprogramowanie nie do końca zrobione z błędami.
Ty nie masz strony która by promowała ciebie lub twój produkt.

Zawsze też możesz przygotować jakąś aukcje na allegro. Tylko opisz ładnie i pokaż zrzuty produktu który sprzedajesz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.