Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oszczednosci
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Ruda Grażyna
Mam pytanko dotyczace oszczednosci, otoz w jakie "podmioty" na dzien dzisiejszy warto iwnestowac (przemyslec)questionmark.gif

W pazdzierniku wlozylem 5k w f. inwestycyjne - po dzisiejszej korespondencji mam o dwa siwe wlosy wiecej na glowie blink.gif

Z gory dziekuje
ActivePlayer
fundusze inwestycyjne to bardzo dobry instrument finansowy. trzeba go jednak uzywac z głową. po pierwsze w FI inwestuje się w perspektywie co najmniej 10 lat, po drugie, i to wazniejsze, inwestuje się regularnie dokupując, a nie jednorazowo. temat rzeka...
chlebik
Magiczne słowo - dywersyfikacja portfela.

jinks
Na chwili obecną pokusiłbym się o stwierdzenie, że w krótkim przedziale czasowym (<2 lata) z bezpiecznych środków pozostaje jedynie lokata.
patryczakowy
a ja stawiam na nieruchomości ceny troszkę pospadały można poszukać coś okazyjnego jeśli się nie zarobi na pewno się nie straci zawsze można wynajmować kwestia tylko czy posiadasz taki kapitał przeznaczony na inwestycje.
jinks
Myślę, że nie o tak sporym kapitale rozmawiamy smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.