Cytat(in5ane @ 27.09.2009, 09:55:54 )

Wszystko fajnie, ale sporo historyjek wydaje się nie prawdziwych i wszystkie (chyba) są z jakiejś tam strony (kliknijcie źródło przy danej historyjce).
No niestety, na razie wpisy "z życia wzięte" pojawiają się tylko sporadycznie. Tak więc póki co większość to tłumaczenia z fmylife.com.
Mam nadzieję, że wraz ze wzrostem popularności serwisu proporcje się odwrócą (a tak naprawdę, że tłumaczenia będzie można kompletnie odpuścić).
Cytat(Kildyt @ 26.09.2009, 19:58:24 )

A fe! Co za paskudny design. Nic się nie trzyma siebie. Na pewno nie można go zaliczyć do najnowszych, ciekawych, innowacyjnych, użytecznych, czy miłych dla oka. Musisz nad nim solidnie popracować.
Strony najnowsze/najlepsze również uważasz, że są naprawdę aż tak złe ?

Cytat
Podoba mi się pomysł na stronę i same treści, które są (większość) bardzo ciekawe.

Będzie trochę ciężko z wypromowaniem strony, ale życzę powodzenia.
PS Po zagłosowaniu wyświetl jakąś informację.
No we Francji skąd pochodzi pierwowzór taki humor cieszy się olbrzymim powodzeniem.
W stanach również, więc mam nadzieję, że z czasem i u Nas znajdzie się trochę stałych czytaczy

PS. Taka informacja się pojawia, jeśli u Ciebie nie - to poproszę o jakieś szczegóły odnośnie przeglądarki/OS coby móc to namierzyć.