Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Biblioteki Riklaunima - nowa odsłona :)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Riklaunim
Generalnie dzisiaj pojawiła się nowa odsłona moich serwisów smile.gif Główne zmiany to:
- nowy szablon z lepszą nawigacją (+ wersja do druku artykułów, + oddzielny CSS dla urządzeń mobilnych)
- nowość: jednoklikowa rejestracja/logowanie "bez hasła" poprzez OpenID, Facebooka, Google Account, Bloggera, Flickra i Twittera
- nowe aplikacje: katalog multimediów (zbiera prezentacje z YT, Vimeo i slideshare na zadane programistyczne tematy) i "zadania" tj. co dzieje się w Bibliotece
- sporo poprawek funkcjonalnych

Biblioteka CMS - webmastering, skrypty

Biblioteka PHP - programowanie w PHP smile.gif
Spawnm
treści strony nie oceniamy , większość stron jest identyczna , dlatego zostawiam tylko 2 linki.
bl4ck_b0x
Szczerze? Jak dla mnie kolorystycznie może być jednak tworzenie kilku takich samych graficznie, kolorystycznie serwisów nie jest najlepszym pomysłem smile.gif Przeglądając kilka Twoich serwisów na raz można się pogubić który aktualnie przegląda winksmiley.jpg Powinieneś dodać jakieś charakterystyczne elementy dla każdego z tych serwisów - żeby można było je odróżnić na pierwszy rzut oka smile.gif
Riklaunim
Mówisz? To kolorystykę Biblioteki Pythona mam już chyba... opracowaną http://www.ericfehse.net/media/img/ef/blog/django-pony.jpg biggrin.gif
bl4ck_b0x
Nie do końca miałem takie kolory na myśli ale zawsze to coś... ;D Hehe tongue.gif Może jakieś logo i kolory które kojarzą się z Pythonem, coś co będzie do tego nawiązywać smile.gif np. delfin kojarzy się z MySQL, openSUSE z jakimś kameleonem a Linux ogólnie z pingwinami itd. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.