Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Ocena www] Strona szkoleniowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
martin1234
Witam,

prośba o ocenę strony doradczo-szkoleniowej. Własna grafa, animacja,szablon i modyfikacja Wordpressa pod potrzeby Klienta.

www.euronet-edu.pl

Pozdrawiam
deirathe
czytelne schludne no i eleganckie. Kocham taki design winksmiley.jpg
Jedyna sugestia to troszkę popracować nad boxem ze słowniczkiem pojęć bo trochę się zlewa.
Menu: mapa strony spadła na dól i jest nieczytelna. I nagłówki bym powiększył smile.gif
martin1234
Cytat(deirathe @ 30.09.2009, 15:14:42 ) *
czytelne schludne no i eleganckie. Kocham taki design winksmiley.jpg

Ja też smile.gif
deirathe
Jeszcze może tekst bym wyjustował smile.gif sprawdź jakby to wyglądało tongue.gif i tło od menu na całą szerokość pociągnąć ?
martin1234
Cytat(deirathe @ 30.09.2009, 15:14:42 ) *
Jedyna sugestia to troszkę popracować nad boxem ze słowniczkiem pojęć bo trochę się zlewa.
Menu: mapa strony spadła na dól i jest nieczytelna. I nagłówki bym powiększył smile.gif

Pod jaką przeglądarką przeglądałeś moją stronę, że menu mapa strony spadła na dół. Ja sprawdzałem stronę pod najnowszym Firefoxem, Operą i oczywiście ie 6,7,8 i wszystko jest ładnie sformatowane.

Ok, dzięki za uwagi, sprawdzę jak będzie prezentował się wyjustowany tekst i większe nagłówki.
deirathe
FF OSX smile.gif pod safari to samo tongue.gif chcesz screen?
martin1234
Cytat(deirathe @ 30.09.2009, 15:22:57 ) *
FF OSX smile.gif pod safari to samo tongue.gif chcesz screen?

Za screena dziękuję, sprawdzę to.

Cytat(deirathe @ 30.09.2009, 15:20:22 ) *
Jeszcze może tekst bym wyjustował smile.gif sprawdź jakby to wyglądało tongue.gif i tło od menu na całą szerokość pociągnąć ?

Podczas tworzenia projektu sprawdziłem jak będzie się prezentować tło menu rozciągnięte na całą stronę. Szczerze mówiąc, nie wyglądało to za specjalnie. Za to dolne menu jest celowo rozciągnięte na całą szerokość witryny i takie ułożenie poszczególnych elementów na stronie najbardziej mi się spodobało. Więc co do menu zostanie tak jak jest.
deirathe
Jeszcze na menu brakuje mi cursor: pointer:P

O już jest, może u mnie coś nie pykło
martin1234
Cytat(deirathe @ 30.09.2009, 15:36:43 ) *
Jeszcze na menu brakuje mi cursor: pointer:P

O już jest, może u mnie coś nie pykło

W cssie dodałem cursor: pointer, więc wszystko powinno być ok.
bim2
Mniejsze odstepy między linijkami tekstu powinny być lepsze. Bo teraz cały tekst się zlewa i nie chce się nawet czytać za bardzo.
martin1234
Cytat(bim2 @ 30.09.2009, 16:56:46 ) *
Mniejsze odstepy między linijkami tekstu powinny być lepsze. Bo teraz cały tekst się zlewa i nie chce się nawet czytać za bardzo.

Ale jak będą mniejsze odstępy między wierszami to tekst jeszcze bardziej będzie się zlewał?
bim2
Może źle się wyraziłem. Teraz jest jakby pomieszane strasznie z tłem. Nie można się an literkach skupić. Wygląda jakby tego było strasznie nawrzucane jak na jakiejś stronie dla googla. Nie wiem czemu, mam poprostu takie wrażenie.
martin1234
Cytat(bim2 @ 30.09.2009, 17:56:30 ) *
Może źle się wyraziłem. Teraz jest jakby pomieszane strasznie z tłem. Nie można się an literkach skupić. Wygląda jakby tego było strasznie nawrzucane jak na jakiejś stronie dla googla. Nie wiem czemu, mam poprostu takie wrażenie.

Tekstu jest tyle ile jest, więc rozmieszczenie go na stronie wydaję mi się dość czytelne. Oferta jest dość wyczerpująca i dokładnie opisana więc chyba dobrze dla Klienta. A z ilością informacji bym nie przesadzał, przecież po to są strony, aby je również czytać smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.