Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kamil18
Witam, prosił bym o ocenę mojej strony internetowej(wygląd itp.), oraz moglibyście mi powiedzieć co powinienem zmienić, usunąć, dodać.

Oto adres strony rafcik.ugu.pl

ps. jak by ktoś nie wiedział to strona dotyczy gry zielone imperium, znajdują się na niej kalkulatory ułatwiające grę.
jmail
tam nie ma co oceniać poza reklamami i przyciskami ze stat24 oO
kamil18
może masz wyłączoną obsługę javascript (menu jest napisane w tym języku)
Kildyt
Cytat(kamil18 @ 7.10.2009, 22:17:30 ) *
ps. jak by ktoś nie wiedział to strona dotyczy gry zielone imperium, znajdują się na niej kalkulatory ułatwiające grę.
Jak dobrze, że nam wyjaśniłeś o czym jest ta strona, bo w przeciwnym wypadku po wejściu na w/w link nie miałbym pojęcia o co chodzi.
Jak już kolega u góry napisał - nie ma co oceniać. Theme - chyba można go tak nazwać? Strona na tabelkach. A co jak użytkownik nie obsługuje js-a? A co z google botem?

Jeszcze wiele musisz się nauczyć. Praktyka czyni mistrza, a ja wierzę, że ci się uda.

Pozdrawiam! winksmiley.jpg

// varez - thx winksmiley.jpg
varez
wooo, jaka puściutka i malutka ta stronka - taka moze byc, ale w wersji mini na telefony komorkowe winksmiley.jpg
A sprawa menu - osobiście zawsze dbam o to zeby moje strony chocby w polowie były na js(&ajax) to zeby dzialaly poprawnie bez js.

Cytat
Praktyka czyni mistrza, a ja wieżę, że ci się uda.

Kildyt - Czytaj ksiazki smile.gif praktyka czyni mistrza, a ja wieRZę, że juz nieduzo brakuje Ci do poprawnej ortografii winksmiley.jpg
drake88
puściutko, właściwie tylko menu i jakiś banner.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.