Jeżeli szczerze to w ogóle mi się nie podoba.
[-] Jest za zielony (nie ma koloru przełamującego itd.)
[-] Kompletnie nie rozumiem dziwnego paska na górze, który nie dość, że obniża całość to kompletnie nie pasuje do zaokrąglonej reszty
[-] Jeżeli jesteśmy przy zaokrągleniach, to jak na mój gust są do niczego (i jakość dziwnie poszarpane, wychodzi lekka "pikseloza")
[-] Menu się kompletnie nie wyróżnia (ani nagłówkiem, ani jakiegoś rodzaju odcięciem)
[-] Nie rozumiem koncepcji górnego banera strony
[-] Nie podoba mi się "jajowate" zakończenie obu bloków (zawartości i lewej części)
[-] Monotonia czcionek + jak na moje oko za małe przerwy między wierszami w zawartości
[-] Brak stopki
[-] Nie podoba mi się sposób wkomponowania reklamy w zawartość i tego bloku na górze (nie wiem co to)
[-] Podobnie jak nie podoba mi się zestaw wszelkiej roślinności użytej czy to w blokach strony czy poza nimi
[+] Widziałam gorsze strony... i nie mogę powiedzieć, że wygląda jak z poprzedniej epoki.
Cytat(thomson89 @ 12.11.2009, 22:25:06 )

Więc talentu mieć nie trzeba... trochę umiejętności i pomysł, bo to się tak naprawdę liczy. Ten szablon zrobiłem w jeden dzień

Nie obraź się (ale skoro sam coś na ten temat napisałeś) to moim zdaniem brakuje Ci i talentu i pomysłu. Wnioskuję na podstawie jednej pracy, więc mogę się mylić, ale to tylko w ramach tego, żeby Ci się nie wydawało, że majstersztyk stworzyłeś. To tylko moje zdanie. Na pocieszenie dodam, że czasem wystarczy spora dawka ćwiczeń - z grafiką często jest jak z matematyką.