Ogólnie OK, jeżeli mam patrzeć pod kątem tego, że to Wasz biznes (strony www, aplikacje, itd.) to średnio. Uważam, że czegoś tej stronie brakuje. Trochę nie podoba mi się kolorystyczne "przejście" w menu - mi od razu skojarzyło się ze zbyt mocnym opacity/nieprzezroczystością białego na tym ciemniejszym szarym. Jak na mój gust jest też trochę za kanciasto (ogólne odczucie). Mam też wrażenie, że tło z prawej i lewej strony banera jest jakby dziwnie rozciągniętą jednopikselową wersją tych zaokrąglonych przejść w banerze.
Co do innych spraw to przydałaby się twarda spacja i trochę formatowania w tekście (wiszą wam spójki, wdowy, bękarty itd.). W lighboxie brakuje "spolszczenia" next/prev. Uważam, że stopka jest trochę za mała lub za bardzo przyklejona do dołu.
Poza tym podoba mi się kolorystyka (no poza tym wymienionym szarym w menu), lubię takie przejścia/efekty jak te pod logotypem w banerze i w prawym pasku pod hasłem reklamowym. Na plus, że strona nie rozjeżdża się u mnie (FF/Safari 1440x900 Mac)

.