Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [WWW] Studio Komplet
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dziurson
Witam

Studio Komplet

Chciałbym usłyszeć Waszą ocenę smile.gif
Każda uwaga mile widziana. W końcu uczymy się na błędach smile.gif
Daiquiri
Ogólnie OK, jeżeli mam patrzeć pod kątem tego, że to Wasz biznes (strony www, aplikacje, itd.) to średnio. Uważam, że czegoś tej stronie brakuje. Trochę nie podoba mi się kolorystyczne "przejście" w menu - mi od razu skojarzyło się ze zbyt mocnym opacity/nieprzezroczystością białego na tym ciemniejszym szarym. Jak na mój gust jest też trochę za kanciasto (ogólne odczucie). Mam też wrażenie, że tło z prawej i lewej strony banera jest jakby dziwnie rozciągniętą jednopikselową wersją tych zaokrąglonych przejść w banerze.

Co do innych spraw to przydałaby się twarda spacja i trochę formatowania w tekście (wiszą wam spójki, wdowy, bękarty itd.). W lighboxie brakuje "spolszczenia" next/prev. Uważam, że stopka jest trochę za mała lub za bardzo przyklejona do dołu.

Poza tym podoba mi się kolorystyka (no poza tym wymienionym szarym w menu), lubię takie przejścia/efekty jak te pod logotypem w banerze i w prawym pasku pod hasłem reklamowym. Na plus, że strona nie rozjeżdża się u mnie (FF/Safari 1440x900 Mac) party.gif .
emp
Ładna, przejrzysta strona wizytówka, ale zbyt skromna w treść. 3 podstrony to naprawdę mało.
koderrr
poziom tekstow jest niski

takie cos nie powinno sie pojawic , przynajmniej wedlug mnie

Możemy zapewnić, że cena naszych usług nie jest wysoka, a wykonanie profesjonalne.

dziurson
Wielkie dzięki za sugestie smile.gif

Już zaczęliśmy prace nad nowym tekstem smile.gif
Kildyt
Elementy strony są za bardzo porozrzucane, przez co stwarza się atmosfera nieładu. Małe czcionki w tekście to nie objaw profesjonalizmu, jak to można zauważyć na wielu podobnych stronach. Nawigacja jest nieintuicyjna (sądzę, że przez te nieuporządkowanie). Przy hover'rze w górnej nawigacji widać efekt przeładowania. Dolny gradient jakiś taki przytłaczający jest. Kod ładny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.