Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SPRZEDAM] Powierzchnia reklamowa portal sportowy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
rex
Witam

Sprzedam reklamę w portalu sportowym na oficjalnej stronie zbliżającego się II Amatorskiego Pucharu Pomorza 2010. Serwis skupia głównie grupę ludzi w wieku od 13 - 18 lat.

Adres strony: www.pp10.kejagdynia.pl

Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

Pozdrawiam
Sett
Jak ilośc uu dzinnie?
rex
Witam

W sumie powinienem napisać od razu, jednak liczyłem głównie na wiadomości prywatne i wtajemniczanie tylko zainteresowanych.

Reklama jaką oferuje, będzie umieszczona w serwisie który rozpoczął swoją działalność niedawno. Reklama będzie widniała przez cały okres turnieju, a termin rozpoczęcia turnieju to 6 Marzec(dzień zapisów), natomiast termin zakończenia turnieju, to okres około Czerwca i Lipca.

Cała impreza się ogólnie nie zaczęła więc oglądalność jeszcze nie jest wielka, jednak od dnia zapisów, czyli 6 marca, zainteresowanie turniejem wzrośnie, ponieważ zaczną się schodzić zawodnicy i kapitanowie drużyn, by zapisywać swoje zespoły, a także przeglądać informacje zawarte na stronie, które dotyczą turnieju.

Na dzień dzisiejszy strona ma praktycznie żadną oglądalność, jednak za około miesiąc może być całkiem spora, licząc do 1000 odwiedzin dziennie, dlatego też, jestem zainteresowany sprzedażą reklamy na cały okres trwania turnieju.

Strona reklamowana będzie nie tylko w internecie na portalach sportowych, ale również za pomocą plakatów umieszczanych w większości placówek edukacyjnych(szkoły gimnazjalne) na terenie pomorza.

Mam nadzieje, że dość jasno przedstawiłem sytuacje, jeżeli jest jeszcze coś nie jasnego lub wątpliwego, proszę pytać.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.