Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gadżety PHP.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MateuszS
Hey, mam zapytanie. Czy php.pl zorganizuje jakieś inne gadżety prócz tego kubka? Kubek mi się podoba, ale przy kompie z niego pił nie będę, trochę duży i termosowaty. Ale z chęcią bym wsparł PHP.pl i kupił zwykły kubek albo inny gadżet. Będzie coś w przyszłości? Próbowałem metody przyklejenia napisu wyciętego w kolorowym papierze samoprzylepnym na kubek... ale to nie to samo sad.gif Pozdro
Wykrywacz
Czyli próbowałeś nielegalnego kopiowania znaku php.pl ? tongue.gif:P
blooregard
Cytat
Próbowałem metody przyklejenia napisu wyciętego w kolorowym papierze samoprzylepnym na kubek...

A na Malucha też przyklejałeś na tylną szybę naklejkę "Pioneer - The Art of Entertainment" smile.gif
MateuszS
Nie stać mnie chwilowo na malucha biggrin.gif
erix
Cytat
Kubek mi się podoba, ale przy kompie z niego pił nie będę, trochę duży

ohmy.gif

Ja bym kupił taki drugi, gdyby miał jeszcze większa pojemność.
kwiateusz
byle nie plastykowy w środku i z jakas lepsza zakrętką bo moj zaczyna przeciekać... przy używaniu po 8h 5dni w tyg
erix
No ja zakrętki nie używam. winksmiley.jpg

Ale mimo to, nie cieknie winksmiley.jpg
kwiateusz
jak nie używasz to nie cieknie, mi sie już po prostu gwint wyrobił w tym cudzie winksmiley.jpg bo zamiast sie przekrecac o 45st to spokojnie 55 wyciąga

no dobra konczmy offtop tongue.gif
Cysiaczek
Myślę, że problemem nie jest samo podjęcie decyzji i zamówienie tego co wymyślimy, tylko
1. Kto za to na początku zapłaci (są jakieś pieniążki, ale niewiele)
2. Kto to zamówi i potem będzie wysyłał towar? Pamiętam, że z kubkami to było tak, że ~itsme z Bartkiem pakowali i wozili na pocztę prawie codziennie po kilka kubków i robili to zamiast pracować smile.gif

Jeśli znajdzie się ktoś, kto weźmie odpowiedzialność za logistykę, to można rozważyć jakiś nowy gadżet.

Pozdrawiam
scanner
Ankieta już ruszyła odnośnie koszulek, co do spraw logistycznych tez się sytuacja klaruje, więc spokojnie.
Będzie i tak jak mówiłem w temacie z ankietą - mam nadzieję, że będzie więcej niż kubków smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.