Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Integralne forum? do własnego CMS'a
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
_Martin_
Witam.

Mam pytanie czy istniej± "otwarte wersje" skryptów forum które można dostosować np pod mój cms.
Oczywi¶cie nie mowie to o czym¶ gotowym, ale czym¶ co można przerobić.
Mam napisany wł±sny system forum, lecz chciałem co¶ o szerokiej gamie funkcji, a na dopracowywanie swojego zbytnio na prawde nie mam czasu smile.gif
Zajeło by mi to paredni smile.gif
Nie chodzi mi to np o co¶ typu phpbb tylko o co¶ skromniejszego o co¶ co dało by rade dorobić do mojego systemu cms
Np: O ILE Dobrze wiem datalife czyli DLE 8.3 Ma swoje forum które bazuje na jakim¶ silniku?
Wiec proszę kolegów o jakie¶ polecenie tego typu silników.
Pozdrawiam papa i dziękuje za pomoc.
Wykrywacz
Całkiem fajny jest http://www.invisionpower.com
kwiateusz
acz 3ka jest niesamowicie pokrecona bo zrobili z tego framework ktory ma zagnieżdżanie katalogów co najmniem na poziomie 4...

punbb z tego co pamietam było łatwe i przyjemne w przerabianiu jak i myBB smile.gif
Kocurro
SMF ? Ostatnio integrowałem ... potrzebowałem dwóch dni na instalację i rozpoznanie co i jak a potem poszło z górki, więc chyba nie powinno być problemów z tym smile.gif
kwiateusz
o własnie przypomniało mi sie do punBB to chyba anwet api było całkiem przyjazne smile.gif nie trzeba było recznie klas dolaczac i szukac zaleznosci jak w ipb
_Martin_
Wybrałem, SMF TAK Że dziękuje za pomoc panowie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.