Hej,
Nareszcie do oceny projekt, który trzyma jakiś poziom

Najpierw zacznę od strony graficznej. Layout jest bardzo przyjemny, przejrzysty i czytelny. Logo też jest bardzo fajne.
Zmieniłbym trochę linki takie jak "Zarejestruj się" i "Zaloguj się", widzę że pewnie specjalnie są one takiego rozmiaru i w tym miejscu, aby użytkownik się nie zgubił, jednak wydaje mi się, że dobrze by było jakoś to upiększyć - może zrobić te linki w formie graficznych buttonów?
Na stronie głównej jest sekcja, w której są ostatnio dodane projekty (taki slider 1, 2, 3,4 etc), które automatycznie się zmieniają, niestety ale jak klikałem w miniaturkę w tej małej galeryjce (w numerze 3) to bardzo szybko mi pozostałe miniaturki znikały, tak że nic nie można dalej zrobić.
Dodawanie do listy podręcznej - myślę, że należało by poinformować o tym użytkownika, że zostało coś dodane, bo teraz po kliknięciu nie dostaje żadnej informacji.
Strona logowania - jak się pomyliłem i źle wpisałem hasło to znika mi to co wpisywałem wyżej czyli login, powinno być tak, że jedynie hasło znika.
Rejestracja - po kliknięciu na podpis dla pola które chce edytować, np. "Nazwa firmy", kursor (klawiatury) powinien się przenieść w pole tekstowe, a nic się nie dzieje. Nazewnictwo "Wyślij" nie lepiej zmienić na "Zarejestruj się"? Dodatkowo uwidocznił bym go jakoś bardziej, można by się również pokusić o podpicowanie błędów dla poszczególnych pól, chodzi mi aby wyglądało to wszystko bardziej przyjaźnie graficznie (na tej podstronie wygląda to przyjemniej
http://aleja-architektow.pl/public/suggestForm), no i w przypadku błędu przy rejestracji to obramowanie powinno mieć kolor czerwony, a nie tekst.
Na stronie głównej w tej
przewijałce, gdzie są numerki 1, 2, 3 etc. po kliknięciu na tag nic się nie dzieje. A niżej "Polecamy najnowsze prezentacje", tutaj po kliknięciu na tag za cholerę bym się nie domyślił, że muszę coś jeszcze zrobić - niby jest opis niżej, ale jest on sporo niżej i przez to trochę to nieczytelne.
Fajnie by było, abyś dał login i hasło dla konta demo, abyśmy nie musieli się rejestrować ;-)
Ogólnie strona całkiem przyjemna, wymaga drobnych czysto kosmetycznych poprawek, bardzo podoba mi się całe logo, myślę że oddaje charakter serwisu bardzo dobrze, więc podsumowując podoba mi się