- strona długo się wczytuje (łącze 2Mb/sek)
- rozbawiło mnie pseudozabezpieczenie antyspamowe z checkboxem i komunikatem: "I'm not robot"

(dałbyś jakąś captchę)
- w sekcji
http://www.arbre.pl/index.php?page=web w rozdzielczości 1680x1050 napis "Custom CMS (PHP + MySQL)" się rozłazi i jest ucięty na dole
- na formularzu kontaktowym (dostępnym po kliknięciu w grafikę "hire me") po kliknięciu w pole do wpisania tekstu napis "please write here, about all things You need." powinien zniknąć, nie zmuszając użytkownika do jego usunięcia
- czy formularz kontaktowy w ogóle działa ?
- czy pusta sekcja others jest w ogóle potrzebna ?
- sekcja articles i strona główna różnią się chyba tylko napisem articles na samym dole
- do CV nie wpisuje się szkół nieukończonych
- pusta sekcja corporate (po co to dodawać, skoro nic tam nie ma?)
- literówki w cv na stronie "Pgrogramming", "Strong nterpersonal skills", <<Driving license "B" >>, "Trecking"
- wyliczanka w menu raczej nie jest potrzebna
To teraz plusy:
+ myślę, że udana próba designu ala web 2.0
+ ciekawe ilustracje
+
Ogólnie mało treści, kilka ortów (angielskiego chyba uczysz się na własną rękę?) i ten niedziałający formularz kontaktowy obowiązkowo na każdej podstronie. Widzę, że wyszedłeś z założenia, że nawet jeśli coś nie działa lub jeszcze czegoś nie przygotowałeś to i tak warto wrzucić to na swoją stronę. Uważam takie podejście za błąd. To tak na prędko, literówki też wyłowione "w locie", kodu nie oceniałem, bo - jak sam piszesz - jest do poprawki.
Pozdrawiam