Cytat(batman @ 18.04.2010, 12:10:42 )

Komunikat ten oznacza, że masz w skrypcie błąd.
a nieprawda!
Ostatnio poczułem potęgę IE, gdy byłem na wyjeździe daleko do firmy przestawiać im ich nową stronkę. Okazało się, że w IE [no bo co Pani Bożenka i jakiś dziwny koleś może mieć jak nie IE? Pani Bożenka nawet na stałe miała w IE ustawione powiększenie na ok 120%

] nie działa pewien skrypt. Po kliknięciu na żółty wykrzyknik właśnie marudziło o jakiś błąd składni (szczerze to nie pamiętam, ale chyba też o zamknięcie nawiasu). Laptopa nie mieliśmy czy coś, no i była mała wtopa. "Przecież tyle razy to sprawdzałem" - sobie myślę. Spodziewałem się jakiegoś problemu przy przenoszeniu strony z testowego serwera na ich właściwy. Po powrocie okazuje się, że wszystko gra! Plik jest 100% poprawny, zero błędów, działa pod Operą, Firefoxem, Safari, Chromem, natywnym IE6,7,8, oraz IE6,7,8 w IETester.. Na nie-firmowych komputerach też wszystko zawsze było ok (głównie sprawdzane pod IE) [tj. skrypt ten dostało z serwisem mnóstwo innych firm]. Tylko u nich w firmie na każdym IE ten skrypt się sypie. Ale oni mają nawiedzonego "Pana informatyka" - który z pewnością potrafił tak ustawić IE na firmowych komputerach, że łapie błędy składni w poprawnym skrypcie. Do dziś nie mogę sobie tego wyobrazić, co on też zrobił..
Idź i nie grzesz już, nie wierząc w potęgę IE.