Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liceum/Technikum ponadgimnazjalne o profilu informatycznym
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Alan1211
Witam wszystkich odwiedzających mój temat i mam nadzieje, że pomożecie mi pomóc.
A więc tak : teraz kończe 2 klase gimnazjum bede szedł we wrześniu do 3gim. Ale juz musze wybrać sobie dalsze plany czyli gdzie iść dalej do szkoły..
Chciałbym skończyć liceum informatyczne, pójść na studia informatyczne .
Znacie może jakies Licea/Technikum o profilu informatycznym w Warszawie? Najlepiej tzn. jak najbliżej dzilnicy . Woli.
chciałbym w życiu wyciągać jakieś 4-7tys na miesiąc, jakie doradzacie mi kierunki na studia? i do jakiego teechnikum najlepiej iść?
Czekam na odpowiedzi, mysle ze mi poomozecie i z góry bardzo dziękuje.
gigzorr
Cytat(Alan1211 @ 22.04.2010, 17:32:55 ) *
Witam wszystkich odwiedzających mój temat i mam nadzieje, że pomożecie mi pomóc.
A więc tak : teraz kończe 2 klase gimnazjum bede szedł we wrześniu do 3gim. Ale juz musze wybrać sobie dalsze plany czyli gdzie iść dalej do szkoły..
Chciałbym skończyć liceum informatyczne, pójść na studia informatyczne .
Znacie może jakies Licea/Technikum o profilu informatycznym w Warszawie? Najlepiej tzn. jak najbliżej dzilnicy . Woli.
chciałbym w życiu wyciągać jakieś 4-7tys na miesiąc, jakie doradzacie mi kierunki na studia? i do jakiego teechnikum najlepiej iść?
Czekam na odpowiedzi, mysle ze mi poomozecie i z góry bardzo dziękuje.

Witaj.
Po pierwsze masz jeszcze duzo czasu.
Po drugie jest taki glupi portal jak nasza-klasa tam bedziesz mial technika w warszawie , wystarczy skopiowac i wklepac w google.
Po trzecie , nie bedziesz zarabial 4-7tysiecy odrazu , no chyba ze bedziesz mial 99% funkcji w glowie , ogarnial php,javascript itp itd.
krzysztof_kf
Zależy szkoła to nie wszystko szkoła ci nie pomoże zarabiać dużych pieniędzy tylko twoja wiedza sama zdobyta bo większość w polsce studentów z wyższym kończy na produkcji bo nie umieją nic po szkole a dlaczego a dlatego że w szkole przeważnie uczą głupot i nic więcej znam wiele takich przypadków że myślą im wyższe wykształcenie tym większy hajs dupa tam odrazu ci mówię polska szara rzeczywistość w polsce liczą się tylko znajomości im większe tym łatwiej zarabiać duże pieniądze a jeśli ich nie masz to trudno ;/ trzeba sobię jakoś inaczej dawać radę w życiu ^^
Alan1211
A może jakie są jeszcze zawody dobre płatne, coś związanego z informatyka cos takiego.. lub moze takze byc cos zwiazane dobrze platne z awf.
moze znacie jakies? jak tak to bardzo prosze o odpowiedź
Daiquiri
Cytat(krzysztof_kf @ 22.04.2010, 19:17:27 ) *
Zależy szkoła to nie wszystko szkoła ci nie pomoże zarabiać dużych pieniędzy tylko twoja wiedza sama zdobyta bo większość w polsce studentów z wyższym kończy na produkcji bo nie umieją nic po szkole a dlaczego a dlatego że w szkole przeważnie uczą głupot i nic więcej znam wiele takich przypadków że myślą im wyższe wykształcenie tym większy hajs dupa tam odrazu ci mówię polska szara rzeczywistość w polsce liczą się tylko znajomości im większe tym łatwiej zarabiać duże pieniądze a jeśli ich nie masz to trudno ;/ trzeba sobię jakoś inaczej dawać radę w życiu ^^
Przepraszam za lekkie zejście z tematu, ale w szkole można się nauczyć chociażby podstawowych zasad interpunkcji. W każdym bądź razie - coś ponad "Kali jeść, Kali pić".

Przykro mi patrzeć na to, że swoją pracę chcesz uzależnić wyłącznie od zarobków. Fajnie, że interesujesz się faktem, że po niektórych kierunkach/specjalnościach z pracą jest krucho, ale bez przesady. Naprawdę chcesz męczyć się te 40 godzin tygodniowo? Najpierw zastanów się co Cię interesuje, a potem sprawdź czy Ci się "opłaci" - nie odwrotnie.

Na tym świecie nie ma praktycznie "dobrze płatnych zawodów" - są tylko specjaliści opłacani adekwatnie do umiejętności, zaangażowania i doświadczenia.
ucho
Cytat(Alan1211 @ 22.04.2010, 17:32:55 ) *
Najlepiej tzn. jak najbliżej dzilnicy . Woli.

Dawaj dupy za pieniądze - lepsza kasa a żadna szkoła nie potrzebna. Dodatkowo wszyscy się zgadzają, że to zawód z przyszłością.
Cysiaczek
Wałkowane 100 razy na tym forum.
Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.