Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Portal ogłoszeniowy
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
anubis18
Witam,
niedawno skończyłem pracę na moim portalem ogłoszeniowym. Wiem że nie jest on doskonały ale to mój pierwszy projekt i postaram się nad nim jeszcze popracować.
Adres: GiełdaAgro.pl
Proszę was o ocenę i jestem przygotowany na krytykę (mam nadzieję smile.gif).
krzysztof_kf
Witam co ja bym zmienił przede wszystkim górę strony ten kombajn wogle nie pasuję popracuj trochę na logiem moim zdaniem jest za duże w kontekście strony rażące kolory oczy mnie bolą od dłuższego przeglądania strony a portal z ogłoszeniami skupia się nad dłuzszym przeglądaniem strony ze strony użytkownika dodaj do linków atrybut a:hover w szczególności do menu plus jakieś odstępy pomiędzy linkami do podstron a w stopce zdecydowana za duża czcionka zmniejsz ją do 1em najlepiej bo na chwilą obecną zajmuję całą stopkę wygląd ogłoszeń jest dla mnie idealny więc nie jest źle pozdrawiam .
Kildyt
Domena giełdaagro.pl nie jest wykupiona. Może na początku to nie problem, ale jeżeli myślisz o tym poważnie to przydałoby się wykupić i tą domenę.

Them masakryczny: sztywny podział jak ze starych CMS-ów, nieładne kolory, paski w tle, brak przejrzystości, kiepski logotyp (brak charakterystycznych cech, zwykły napis z jakimś znaczkiem).

Kodowanie na bardzo niskim poziomie (tabelki, brak zastosowania odpowiednich znaczników).
bolo83
Mi sam szablon strony odpowiada. gorzej wygląda to gdy przegląda to validator: 158 Errors, 5 warning(s). trzeba by popracować trochę od tej strony nad projektem.
pedro84
Chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że masz cały kod do przepisania? Kod to masakra.

Layout? Średni. Wygląda jak jakieś PHP-Nuke, czy coś podobnego. Popracuj nad nim trochę, pokombinuj a uzyskasz lepszy efekt. No i weź usuń te "odbicie" z logotypu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.