Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena] lipdub.in - katalog lipdubów
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Vengeance
Jak oceniacie mój prywatny, najnowszy mini projekt? Zarówno graficznie, technologicznie, usability itd.
Jedyne co wiem, to że mało tam treści i załatwię problem niedługo smile.gif

www.lipdub.in
webmaniak
Kompletnie nieczytelny jest dół strony, czyli stopka. Tych liter prawie nie widać.
kilab
Dodatkowo jeszcze w rankingu państw nie działają linki, chyba, że tak ma być. Jednak po kliknięciu w nazwę kraju oczekiwałbym wyświetlenia listy wszystkich filmów dla danego państwa.
Kildyt
No, w końcu porządna strona o lipdub-ach (ta oficjalna jest do luftu).
Prosta i elegancka - to IMHO największe atuty tej strony.
Formularz wygląda ciekawie, ale jednak wróciłbym do standardowego układu.
About lipdub.in kompletnie nieczytelne.
Lepiej zoorganizuj podstrony danych krajów.
Puste alt-y. IMHO to brak zrozumienia standardów. Nic na siłę. Validator nie musi lubić twojej strony.
Osobiście zamiast tabeli w rankingu użyłbym ol, ale to już raczej osobista kwestia. Teraz błędu nie ma (z racji trzeciej istnienia trzeciej kolumny), ale ol więcej mówi o sensie listy.

Bardzo strona mi się podoba. Kilka szlifów i będzie git. winksmiley.jpg
Vengeance
Dzięki za pierwsze opinie

Cytat
Dodatkowo jeszcze w rankingu państw nie działają linki, chyba, że tak ma być. Jednak po kliknięciu w nazwę kraju oczekiwałbym wyświetlenia listy wszystkich filmów dla danego państwa.

To był błąd rzeczywiście i go poprawiłem już. dzięki za alert.

Cytat
No, w końcu porządna strona o lipdub-ach (ta oficjalna jest do luftu).

A którą uważasz za "oficjalną"? Bo chyba nie udało mi się na taką trafić smile.gif
Kildyt
Cytat(Vengeance @ 19.07.2010, 16:51:05 ) *
A którą uważasz za "oficjalną"? Bo chyba nie udało mi się na taką trafić smile.gif

Chodziło mi o polski lipdub: http://www.lipdub.pl/ (pierwsza pozycja w google, domena - dlatego sądziłem, że jest ona oficjalna).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.