Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.kafirm.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
GigaDownload
Witam,

Proszę o ocenę mojego Katalogu Firm Kafirm.pl

Prosiłbym o ew. sugestie co jeszcze poprawić. smile.gif
everth
Większość tych rzeczy. Zwłaszcza zdublowane ID. Stylowanie też gdzieniegdzie kuleje (u mnie pod operą guzik szukaj zaraz pod polem tekstowym).
SHiP
Dlaczego, gdy pomylę się przy logowaniu otrzymuję komunikat:
Cytat
Twoje konto zostało zablokowane.

questionmark.gif
GigaDownload
everth - szczerze mówiąc, to nigdy nie zwracam uwagi na walidację, a z tego co widać to większość 'błędów' sponsoruje pageglimpse. smile.gif

"Zwłaszcza zdublowane ID" - gdzie?

SHiP - taki komunikat pojawia się w przypadku, gdy logujesz się na nieistniejące konto.
everth
Pierwsze dwa błędy od góry.
GigaDownload
Witam ponownie po przeszło roku od startu http://www.Kafirm.pl smile.gif

Dzisiaj w naszym serwisie stuknął pierwszy tysiąc na liczniku. Trochę wprowadziłem zmian, mam nadzieję, że wszystko wygląda nieco ciekawiej.

Jeżeli macie jakieś pomysły albo sugestie to byłbym wdzięczny za napisanie ich. smile.gif

lukaskolista
co sie zmienilo po roku?
GigaDownload
Grafika jest ta sama, ale strona główna (kategorie) zostały trochę odmienione (nie ma linków do podkategorii i 'zobacz inne podkategorie' itd.). Trochę zmienił się też sposób prezentowania wpisu, trochę pozmieniałem kolejność elementów, podkreśliłem to co najważniejsze.

Mam nadzieję, że teraz jest lepiej. Oczywiście jestem otwarty na sugestie i pomysły. smile.gif
1010
Rok prowadzisz serwis i nie przeczytałeś tekstu na stronie głównej?

Cytat
Dzięki temu katalogi Twoja firma

PS. W takim razie jest tam jedno zdanie zbyt wiele, skoro nawet Ty nie dotrwałeś, żeby to przeczytać
wewior
Jak dla mnie to formularz dodawanai firmy nie zachęca swoimi rozmiarami. Ja zrezygnowałbym szybko, może da radę zmniejszyc do minimum ilość pól wymaganych.
GigaDownload
1010 - dzięki, nawet nie zwróciłem na to uwagi. wink.gif

wewior - Wiem, że może niektórych przerażać, ale ja uważam to za minimum, aby wizytówka dobrze wyglądała i zawierała podstawowe dane o firmie. Wbrew pozorom wypełnienie formularza (gdy ma się gotowy opis firmy i tagi) zajmuje około 2-3 minuty. smile.gif
Helid
Seokatalog z nowym szablonem - co tu oceniać?
GigaDownload
Witam po dłuższej przerwie. smile.gif

Całkowicie odświeżyliśmy wygląd Kafirm.pl - zapraszam do oceny i napisania swoich sugestii zmian.

Link: http://www.kafirm.pl
i-skrypty.pl
Dodaj ikonki do kategorii smile.gif

Ogólnie jest nieźle.
pisii35
Ikonki do kategorii by sie przydały - tylko, żeby nie były zbyt krzykliwe. generalnie wygląda całkiem ok. tylko jeszcze trochę mało firm jest, ale rozumiem, że to dopiero początek istnienia bazy.
GigaDownload
Zgodnie z życzeniem ikonki dodane. Mogą być? smile.gif

Firm jest już 1500, ale spokojnie - cały czas dochodzą nowe.
i-skrypty.pl
tak, teraz jest miodzio wink.gif
GigaDownload
Wprowadziliśmy sporo poprawek, mamy nadzieję, że teraz Kafirm.pl jest bardziej przyjazny użytkownikom.

Prosimy o kolejne sugestie, gdyż w dalszym ciągu zdajemy sobie sprawę, że vortal jest daleki od ideału. wink.gif
Shido
http://www.kafirm.pl/?action=add
Pozbądź się spacji w [ podpowiedź ] bo przez to łamany jest wiersz i kiepsko to wygląda.
GigaDownload
Dziękuję. Spacje usunięte.

Akurat pod 1600x900 miałem poprawnie, ale pewnie przy niższych rozdzielczościach kształtowały się z tego trzy linijki. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.