Cytat
Dzięki za znalezienie dziury

poprawię jutro, znalazałem san jedną przy dodawaniu komentów, nie filtrował wiadomości pod względem dodania skryptów

ktoś chciał zrobić mi kawał

ale i tak komenty trzeba aktywować

@Kujski
Zmieniłem kolorystykę menu, wydaje mi się że już się nie będzie zlewać, ale proszę o ocenę.
Poprawiłem również sposób wyświetlania opisu ośrodków, zwiększyłem odstępy między blokami, jak również dodałem mały odstęp między liniami tekstu, tytuł wiadomości zrobiłem większy i pogrubiony, a w samym tekście newsa dodałem odstępy między liniami.@thomson89
Co do powiększania tektu, tak masz rację, skrypt powinien pamiętać o tym, jak przechodzisz na kolejną stronę, poprawię.
Co do menu, tak jak wyżej pisałem pozmieniam kolorystykę, aby się nie zlewała, tekstów na stronie będzie wiecej, jak wcześniej pisałem nie jest to wersja finalna, obecnie dodaje teksty, dzięki za opinie.
Jeszcze zastanawiam się nad drugą odmianą serwisu, gdzie wersja kolorystyczna jest całkiem odmienna, gdyż ostatnio oglądałem strony www urządów miasta, urzędów pracy, a oni muszą mieć strone przygotowaną dla osób słabowidzących idt, nie wiem czy widzieliście taką opcje na tych stronach, a i dodałem możliwość pobrania mówiącej przeglądarki internetowej, fajna rzecz.
Dzięki jeszcze raz za opinie

Cytat(SHiP @ 31.07.2010, 00:53:14 )

Załatane

znalazłem jeszcze inny błąd SQL Injection

ale nie powiem gdzie