Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wykonam] STRONY INTERNETOWE tylko 150zł
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
designe
Witam serdecznie.

Jeśli potrzebna Ci prosta, ciekawa pod względem graficznym strona internetowa, pisz śmiało na adres [CIACH] . Całkowity koszt, w który wliczony jest projekt graficzny, zakodowanie i pomoc w instalacji strony na serwerze to tylko 150zł. Więcej informacji i przykładowe prace pod wyżej wymienionym adresem email.
devnul
chińczyki się nam na forum zalęgły… powiedz jeszcze że wystawiasz FV
krispak
Hehe chińczyki, dobre biggrin.gif Chcialbym zobaczyc portfolio.. designe moze jakis link do prac?
MacDada
Ja tez prosze o portfolio dostepne publicznie, a nie przez mejla.
designe
Ogłoszenie skierowane jest to osób zainteresowanych ofertą, którym potrzebna jest prosta strona za nieduże pieniądze, nie zaś dla niedowiarków, którzy chcą sobie ulżyć złośliwymi uwagami. Dla mnie to przede wszystkim praktyka, stąd taka a nie inna cena.

Do devnul: Bezpodstawne obrażanie ludzi świadczy tylko o poziomie jaki sobą reprezentujesz. Leczyć kompleksy możesz w bardziej kulturalny sposób.
Quantum
@designe masz w tym trochę racji, ale też powinieneś pokazać publicznie swoje portfolio choćby po to by rozwiać wątpliwości. Nawet nie wiesz ilu potencjalnych klientów jego brak odrzuca na wejściu. winksmiley.jpg
designe
Przykładowa strona główna smile.gif

http://www.nataliee.pl
siatkarzyna
@designe a co rozumiesz przez prostą stronę internetowe ? Doczekamy się tego portfolio ? bo także bym chciał zobaczyć twoje prace a najbardziej te ciekawe projekty graficzne.

Taka dygresja smile.gif większość ludzi, którzy nie siedzą w tej branży nie potrafią rozróżnić dobrego designu od amatorskiego dobrze zakodowanej strony od strony na tabelkach (robi ktoś jeszcze takie ?), a są to przede wszystkim małe firmy. I taka firma kupi sobie Chińską stronę za 150 zł i nie jest świadoma tego, że psuje sobie wizerunek na starcie, a także nie wie o tym, że nie ma przystosowanej witryny np pod reklamę czy pozycjonowanie. Niestety, taka jest rzeczywistość, niby ponad 50% Polaków korzysta z internetu ciekawe ilu wie co to jest domena ? smile.gif Ja porównuję niekiedy strony internetowe do biura, ponieważ o biuro się dba, sprząta, odnawia, urządza tak aby dobrze wyglądało i zrobiło wrażenie na kliencie. A czy na stronę firmową nie wchodzą klienci ? Oczywiście, że wchodzą, może nawet więcej klientów wchodzi na stronę niż przychodzi do biura. Jednak większość firm jeszcze zaniedbuję swoją stronę albo w ogóle ich nie ma.

Sorry z góry za nieskładne zdania smile.gif
kbsucha
Nie bardzo wiem czemu sie tak bardzo burzycie. Przeciez autor nie stanowi waszej bezposredniej konkurencji, chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl, a gdy nie znajdzie takiej oferty to wybierze ta za 1500zl. Autor celuje w specyficzna nisze i jezeli sie to dla niego oplaca no to jego sprawa.

Pozdrawiam

EDIT: @Pawel_W: nie bardzo widze związek mojego posta z tym serwisem
Pawel_W
Cytat(kbsucha @ 23.08.2010, 10:03:19 ) *
Nie bardzo wiem czemu sie tak bardzo burzycie. Przeciez autor nie stanowi waszej bezposredniej konkurencji, chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl, a gdy nie znajdzie takiej oferty to wybierze ta za 1500zl. Autor celuje w specyficzna nisze i jezeli sie to dla niego oplaca no to jego sprawa.

Pozdrawiam

odsyłam na zlecenia.przez.net w celu potwierdzenia swojej opinii haha.gif

EDIT:
@kbsucha
o ten kawałek mi chodziło:
Cytat
chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl
siatkarzyna
Cytat(Pawel_W @ 23.08.2010, 10:13:17 ) *
odsyłam na zlecenia.przez.net w celu potwierdzenia swojej opinii haha.gif

O tam to jest Chiński market smile.gif chodź sam tam wysyłam oferty jednak nie schodzę poniżej pewnej kwoty smile.gif no i niestety zero klientów smile.gif

Kiedyś było tam takie fajne zlecenie nie pamiętam jak dokładnie brzmiało ale coś takiego

"Zlecę wykonanie prostej strony Strona główna + 5 podstron.
Zależy mi na profesjonalnej grafice proszę o wykonanie 2-3 propozycji z czego ja wybiorę sobie jedną.
Projekty proszę wysyłać na maila haha.gif
Budżet 200 - 300 zł haha.gif"

Ciekawe co by było jak by na tworzenie stron internetowych potrzebny był by jakiś certyfikat. Np mieszkań nie można sobie od tak sprzedawać. Tylko że to jest internet.

Cytat(designe @ 23.08.2010, 09:17:15 ) *
Przykładowa strona główna smile.gif

http://www.nataliee.pl

@designe szału nie ma wygląda jak jakiś darmowy szablon ale w porównaniu do tych innych za 150 zł no to w miarę. Pododawaj alt do img bo masz błędy
wookieb
Cytat(designe @ 23.08.2010, 06:15:00 ) *
Dla mnie to przede wszystkim praktyka, stąd taka a nie inna cena.

Nawet początkujące prostytutki mają pewne stawki, które tak bardzo nie odstają od tych profesjonalniejszych.

Cytat(designe @ 23.08.2010, 06:15:00 ) *
Do devnul: Bezpodstawne obrażanie ludzi świadczy tylko o poziomie jaki sobą reprezentujesz. Leczyć kompleksy możesz w bardziej kulturalny sposób.

Popieram.

Cytat(kbsucha @ 23.08.2010, 10:03:19 ) *

Szczerze mówiąc to na tym poście powinien się zakończyć temat, bo nie ma sensu dalej dyskutować na temat ceny "strony". Dlatego też darujemy sobie dalszą "dyskusję".
piotrooo89
tak się stanie Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.