Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena inteligencji Polaków i Amerykanów
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wookieb
Cytat(attimo @ 9.08.2010, 06:02:25 ) *
Uważam, że to 98% jest w stanie to rozwiazac a nie 2% zresztą jak ktoś wspomniał ludzie na codzień mają coś lepszego do roboty niż dumanie nad rozwiazana zagadka.

Patrząc na polaków (na amerykanów również) nie jestem tego pewien. Główną reprezentację ujrzysz pod pałacem prezydenckim
eccocce
@wookieb: ci spod pałacu są podobno kierowani czymś, czego nam racjonalnym informatykom brakuje - wiarą winksmiley.jpg Zresztą nie oglądałem tych przepychanek spod pałacu, szkoda mi było czasu, ale po relacjach znajomych zgaduję, że media standardowo wybrały najlepsze "kąski" do pokazania w TV, więc trochę mi ciężko wypowiadać się na temat ogółu na podstawie jednostek.
Cysiaczek
Wydzielam winksmiley.jpg

Tam nie miejsce.
wookieb
Oczywiście, że telewizja wybrała dobre kąski ale gdyby ktoś był normalny to po co by tam stał? Nie dość, że zrobili z siebie pośmiewisko na cały świat to też pokazali, że z chrześcijaństwem nie mają nic wspólnego.
ramonescojones
Trochę mnie śmieszy stwierdzenie "pośmiewisko na cały świat", kiedy sobie wyobrażam z jakim zainteresowaniem cały świat śledzi te wydarzenia. W codziennej gazecie, na szóstej stronie, działu świat, w artykule nie większym niż paczka fajek.
m44
No i w ogóle wszyscy nagle jacyś tacy oczytani i obyci, że wiedzą co tam o nas sądzą i piszą. smile.gif

Chociaż z drugiej strony, jak się popatrzy na tych młokosów po przeciwnej stronie, to może rzeczywiście jest się czego wstydzić - myślę, że bardziej niż grupki babinek.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.