Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SprzedaM gre przeglądarkową!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
kebes88
Witam!
Jestem właścicielem gry Wizards World i oferuje jej sprzedaż.
Gra jest o tematyce czarodziejów i gra w nią na dzień dzisiejszy około 800 graczy.
Powodem sprzedaży jest brak możliwości dalszego prowadzenia gry.
Gra ma opłacony serwer na dłuszy okres. Cena jak za tego typu gre jest minimalna!

Adres gry: http://www.wizardsworld.boo.pl

Wszelkie inne informacje uzgodnimy przez gg lub poczte email.

Moje gg: 12766254
Email: kebes88@onet.eu
emajl22
800 graczy powiadasz?
Wicepsik
Cytat
Czarodzieje: 687 | Śmierciożercy: 120 | Osób online: 5

yahoo.gif
gigzorr
kolega miał na myśli Czarodzieje: 687 | Śmierciożercy: 120 czyli około 800 ; )

a co do gra to chyba miał na myśli zarejestrowany.
darko
Cytat(kebes88 @ 18.12.2010, 20:43:24 ) *
Cena jak za tego typu gre jest minimalna!

To pojęcie względne, to znaczy ile dokładnie złotych? Czy to tajemnica i info tylko via pw?
kebes88
Tak jest to tajemnica i wolałbym żeby takich informacji udzielać osobą zainteresowanym moją grą. Miałem oczywiście na myśli zarejestrowanych. A osób online jest zależnie od pory dnia.
bim2
Podaj liczbę graczy która była aktywna maksymalnie miesiąc temu to ocenimy ile tak naprawdę może grać osób..
kebes88
Miesiąc temu to ta gra powstała ;p Przez ten miesiąc zarejestrowało się około 800 graczy. Ilu gra w tą grę można stwierdzić po poziomach jaki gracze w ten czas zdobyli.
bim2 jestes zainteresowany kupnem? Dobrze by sie złożyło bo ja tez z Sosnowca jestem ;p
bim2
Gra nie ma możliwości zdobycia większego rynku moim skromnym zdaniem . Nie wiem, może mam naprawdę małe doświadczenie, może się nie znam ale 3 osoby online w sobotę spośród 800 to słaby wynik. Podaj jeszcze w takim razie z tego tygodnia liczbę graczy.

Jeśli chcesz to łatwiej sprzedać proponuje przygotować różne wykresy, przyrost graczy w miesiącu, dzienna ilość online osób itd. Dodatkowo napisz jak na takiej grze można zarobić, co proponuje konto premium graczom.
kebes88
Ale jeśli gra miałaby zdobyc większy rynek, to ja bym musiał sobie życzyć dużo więcej za tą gre, a tak nie jest. Ten wynik osób online nie wiem skąd się wziął, bo ja jak wchodze na grę wyglada to zupełnie inaczej, szczególnie w sobote. Na grze można zarobić ( pierwszy tydzień gry to zarobek 70 zł, później wyłączyłem opcje premium). W grze wszyscy się na wzajem znają, dlatego admin musiałby być aktywny, a wtedy na pewno zainteresowanie grą byłoby większe ( ostatnio nie mam czasu na prowadzenie gry i nie jestem aktywny, więc i wyniki są inne). Opcja premium może dawać to co zaoferuje admin, więc byłoby to w geście nowego właściciela, ale przykładowo mogłoby byc to większa ilość punktów akcji do wykorzystania na np. 30 dni ( tak to wyglądało w pierwszym tygodniu gry) lub jakieś itemy, złoto za sms.(posiadam takie skrypty)

Mówisz, że gra nie może zdobyć większego rynku. To prawda, ale uwierz mi, że fanów gry o takiej tematyce nie powinno zabraknąć. Rozmawiam bezpośrednio z graczami na gg lub na czacie i mówie jak jest. Jest naprawdę wiele osób, któzy chwalą tą gre.

Taka jest moja propozycja, nie chce jakiejś ogromnej sumy za grę, tak jak pisałem wcześniej, dlatego zachęcam do rozmowy na gg.
Myślę, że jeśli jest ktoś zainteresowany to się dogadamy.

Pozdrawiam ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.