Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Blog wordpress i dziwne strony odsyłające
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
rwtryb
Witam !
Zaznaczam, że nie prowadzę żadnych kampanii reklamowych dla mojego bloga przed google adwords czy innych programach.

Adres jak każdy wie ze stopki to negatywHD.pl, a oto problemy:

Ostatnie strony odsyłające
--usunałem--
Skąd się biorą te dziwaczne witryny odsyłające. Pytam ponieważ zazwyczaj "feeds" dziennie wynosi od 0-4 dla mojej strony, a ostatnio

21 Dec Feeds 1187

a parę dni wcześniej Akismet (wtyczka blokująca spam) zablokowała w ciągu 3 dni 2800 postów spamu, normalnie mam 2-3 w ciągu tygodnia.

Nie mam pojęcia co się dzieje i jak się bronić, obawiam się, że w końcu coś puści i wszystko diabli wezmą...
Byłbym wdzięczny za wszelkie uwagi co z tym zrobić i jak się bronić!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

ps. jak zrobić klikalną sygnaturę?

i nie działa... w sygnaturce, tutaj działa.
ShadowD
Co do linków, jeśli nie masz 100 postów nie możesz ich dodawać do sygnaturki - decyzja administracji, poszukaj to znajdziesz wątek.
agmakonts
1000 to jeszcze nie tak wiele ;]

Sprawdź gdzie sa umiesczone linki do Twojego bloga, może na jakąś spam farme się dostały.
rwtryb
Ok dzięki, ale to jest straszne moją stronę odwiedza dziennie cała masa botów ponadto powiedzcie mi co to jest ta strona

http://smartfind.tk/index.php?q=negatywHD

to tak można?

przecież ona ciągle ciągnie feed ze strony, to mnie jakoś obciąża dodatkowo?

Czy mogę coś z tym zrobić? Skoro RSS dla czytelników jest na googlowskim fedzie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.