dr_NO
5.01.2011, 10:46:20
Witam, proszę o ocenę samego layoutu oraz konstruktywną krytykę (treść w chwili obecnej jest wieelce wątpliwa

)
http://espresso.arbre.plPozdrawiam,
Michał.
skowron-line
5.01.2011, 11:06:02
Michał muszę powiedzieć że czytam wszystkie tego typu tematy i oglądam strony które ludzie dają do oceny, i powiem Tobie że twój lay jest naprawdę zajebisty. Ocenę detali zostawię innym.
emajl22
5.01.2011, 12:43:51
Bardzo ładny, choć dałbym lekko ciemniejszy kolor tego "Witamy na stronach systemu Espresso." i innych + line-height o 2px większy. Tak to bomba
dr_NO
5.01.2011, 12:59:23
bóg zapłać

Ciemniejszy szary będzie, to tylko test powiązania ckeditora i css
"Społeczność" - to bym usunął z hukiem, ale to już taka moja fobia przeciwko fb, nk etc.
a tak poza tym, to w galerii wkurza niedociągnięta stopka. no i fajnie byłoby zdecydować się na jedno menu (preferuje to w headerze, ale przydałaby się zmienić kolor na dążący do bieli)
Kujski
5.01.2011, 14:19:36
Wiem, że będę pierwszym, który wyrazi się krytycznie, ale do mnie to nie przemawia. Wchodząc na stronę mam wrażenie jakby to było niedokończone. Poskładane kilka elementów i tyle.
Kolorystyka itp. nawet ciekawie zrobione, ale to przejście między treścią a prawym menu sprawia to całe wrażenie.
macromatic
5.01.2011, 14:55:51
wszystko fajne oprócz stopki, która lata w zależności o ilości tekstu i wkurza
gigzorr
5.01.2011, 15:59:39
bardzo ciekawy, nie ma do czego sie przyczepic
ShadowD
5.01.2011, 18:38:28
Logo linkiem do strony głównej - podstawa
Menu w Topie zdecydowanie inne, tz w innej kolorystyce bo za bardzo się zlewa - oczy bolą
Zmniejszyć czas animacji, tz za szybko znikają obrazki daj na 7-10 sekund
Coś pokombinował bym z stopka jest trochę za wysoka, może wywalić jedną linię i przenieść coś na lewo?
Width-max dla jakiegoś kontenera po środku, tak by stopka była zawsze na dole, jeśli nie dodać tam coś innego niż biel.
Zakładki (tło) mogło by się ruszać z taką samą szybkością jak tekst, czy. wysuwać się.
Ogólnie jedna z lepszych prac. :-)
lord2105
5.01.2011, 18:46:23
również, jak poprzednicy layout na dobrym poziomie...
Wiem, ze prosiles o ocene samego layout`u, ale w PHP
http://espresso.arbre.pl/index.php?id=1%27%20||%201=1
dr_NO
5.01.2011, 21:08:00
Dzięki za oceny

>> Menu boczne zniknie na rzecz ostatnich postów z forum oraz jakies inne duperele.
>> Stpoka do poprawy, rajt

- wysokość zostanie, bo będą tam jeszcze inne elementy.
>> @up, to nie tyle błąd php, co brak pliku 404.php

po prostu go na chwilę obecną nie ma
potreb
8.01.2011, 16:06:12
Menu górne - kolo czcionki zły.
Menu boczne - słabo wyraziste.
Obrazek - to "więcej" powinno mieć obramowanie
Może jeszcze czcionki na stronie porobić inne.
Ogólnie daje 5/5.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.