Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] Espresso CMS
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dr_NO
Witam, proszę o ocenę samego layoutu oraz konstruktywną krytykę (treść w chwili obecnej jest wieelce wątpliwa smile.gif)
brzydal.gif http://espresso.arbre.pl
Pozdrawiam,
Michał.
skowron-line
Michał muszę powiedzieć że czytam wszystkie tego typu tematy i oglądam strony które ludzie dają do oceny, i powiem Tobie że twój lay jest naprawdę zajebisty. Ocenę detali zostawię innym.
emajl22
Bardzo ładny, choć dałbym lekko ciemniejszy kolor tego "Witamy na stronach systemu Espresso." i innych + line-height o 2px większy. Tak to bomba winksmiley.jpg
dr_NO
bóg zapłać winksmiley.jpg
Ciemniejszy szary będzie, to tylko test powiązania ckeditora i css smile.gif
r4xz
"Społeczność" - to bym usunął z hukiem, ale to już taka moja fobia przeciwko fb, nk etc.

a tak poza tym, to w galerii wkurza niedociągnięta stopka. no i fajnie byłoby zdecydować się na jedno menu (preferuje to w headerze, ale przydałaby się zmienić kolor na dążący do bieli)
Kujski
Wiem, że będę pierwszym, który wyrazi się krytycznie, ale do mnie to nie przemawia. Wchodząc na stronę mam wrażenie jakby to było niedokończone. Poskładane kilka elementów i tyle.

Kolorystyka itp. nawet ciekawie zrobione, ale to przejście między treścią a prawym menu sprawia to całe wrażenie.
macromatic
wszystko fajne oprócz stopki, która lata w zależności o ilości tekstu i wkurza
gigzorr
bardzo ciekawy, nie ma do czego sie przyczepic smile.gif
ShadowD
Logo linkiem do strony głównej - podstawa
Menu w Topie zdecydowanie inne, tz w innej kolorystyce bo za bardzo się zlewa - oczy bolą
Zmniejszyć czas animacji, tz za szybko znikają obrazki daj na 7-10 sekund
Coś pokombinował bym z stopka jest trochę za wysoka, może wywalić jedną linię i przenieść coś na lewo?
Width-max dla jakiegoś kontenera po środku, tak by stopka była zawsze na dole, jeśli nie dodać tam coś innego niż biel.
Zakładki (tło) mogło by się ruszać z taką samą szybkością jak tekst, czy. wysuwać się.

Ogólnie jedna z lepszych prac. :-)
lord2105
również, jak poprzednicy layout na dobrym poziomie...

Wiem, ze prosiles o ocene samego layout`u, ale w PHP http://espresso.arbre.pl/index.php?id=1%27%20||%201=1
dr_NO
Dzięki za oceny winksmiley.jpg

>> Menu boczne zniknie na rzecz ostatnich postów z forum oraz jakies inne duperele.
>> Stpoka do poprawy, rajt smile.gif - wysokość zostanie, bo będą tam jeszcze inne elementy.
>> @up, to nie tyle błąd php, co brak pliku 404.php tongue.gif po prostu go na chwilę obecną nie ma smile.gif
potreb
Menu górne - kolo czcionki zły.
Menu boczne - słabo wyraziste.
Obrazek - to "więcej" powinno mieć obramowanie
Może jeszcze czcionki na stronie porobić inne.

Ogólnie daje 5/5.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.